چهره کفر و نفاق با شهادت آیتالله بهشتی آشکار شد

حجت الاسلام غلامرضا شرافتی استاد اخلاق حوزه علمیه قزوین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین با اشاره به حادثه هفتم تیر و سالروز شهادت آیتالله بهشتی و 72 تن از یارانش گفت: شهید بهشتی هم در زمان حیاتشان و هم شهادتشان مظلوم بودند و مظلومیت ایشان باعث شد که شخصیت ایشان مورد تهاجم و انتقاد منافقان و دشمنان قرار بگیرد.
وی در ادامه افزود: در آن زمان حتی بعضی از افراد جامعه هم به ایشان شک داشتند و تهمت های زیادی به ایشان میزدند و با شهادتشان هم مردم و هم منافقان باشخصیت بزرگ او آشنا شدند.
استاد اخلاق حوزه علمیه یادآور شد: در زمانی که حضرت امام(ره) در خارج از کشور در تبعید بودند شهید بهشتی نقش تاثیر گذاری در اداره جامعه داشتند و به بهترین شکل توانستند جامعه را اداره کنند.
استاد حوزه علمیه، ولایت فقیه را یکی از ارکانهای مهم جامعه دانست و افزود: ولایت فقیه یکی از اصلهای ارزشمند هر جامعه اسلامی است و شهید بهشتی با همه وجود خود از آن حمایت کردند و در تمام طول عمرشان یکی از حامیان و پشتیبانان ولایت فقیه بودند.
این کارشناس دینی یادآور شد: شهید بهشتی قانون اساسی را وضع کردند و چون در خارج از کشور امور مدیریتی را بر عهده داشتند اطلاعات کافی در مورد قانون را کسب کرده بودند و آشنایی کامل با قوانین را داشتند در تبیین و تثبیت قانون اساسی نقش مهمی داشتند.
استاد اخلاق یکی از ویژگیهای شهید بهشتی را ثبات شخصیت ایشان دانست و افزود: بسیاری از کسانی که برای اداره امور و تحصیل به خارج از کشور میرفتند تغییر شخصیت پیدا کردند و تنها کسی که توانست مدارج عالی تحصیلی را طی کند و از نظر شخصیتی تغییری در ایشان احساس نشد شهید بهشتی بودند.
وی در ادامه افزود: منافقان و دشمنان تحمل وجود شخصیت شهید بهشتی را نداشتند و فکر میکردند با ترور شهید بهشتی و 72 تن از یاران با وفای ایشان میتوانند به اهداف خود برسند در حالی که ملت بزرگ ایران مسیر خود را پیدا کرده بو د و مردم و حضرت امام(ره) پشتیبان آن بودند.
حجت الاسلام شرافتی با بیان اینکه پس از شهادت مظلومانه شهید بهشتی چهره کفر و منافقان برای دنیا آشکار شد و دشمن نتوانست با ترور ایشان به اهداف پلید خود دست پیدا کند و حتی با شهادت ایشان مردم محکمتر و با قدرت بیشتر از ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت کردند.
استاد حوزه علمیه بیان داشت: ابعاد شخصیتی شهید بهشتی و 72 تن از یاران با وفایشان مهجور مانده است و آنگونه که باید از آنها تجلیل میشد و جوانان را با شاخص های شخصیتی ایشان آشنا میکردند این اتفاق نیفتاده و علت آن کوتاهی بعضی از ارگانها و مسؤولان است.
وی در پایان گفت: امروز رسانه ها و مدیران ما باید ابعاد شخصیتی شهید بهشتی را مورد بررسی قرار دهند و جوانان و نوجوانان را با شخصیت ایشان و رشادتهایی که برای پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران انجام دادند آشنا کنند./838/ت302/ی