تأسیس دانشگاههایی تحت عنوان خلیج فارس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کریم زارع، رییس مجمع متخصصین ایران و استاد دانشگاه، پیش از ظهر امروز همزمان با ” روز ملی خلیج فارس ” در نخستین اجلاس سراسری نام و نشان ماندگار و بلند آوازه خلیج فارس که در مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ سعد آباد برگزار شد، ضمن دورود به ارواح پاک شهدا و امام راحل گفت: نام خلیج فارس نام ایرانی است که همیشه در قلب ما ایرانیها نوشته شده است در طول تاریخ بودند کسانی که میخواستند این نام خلیج فارس را از ایران حذف کنند اما نتوانستند و نخواهند توانست.
وی افزود: نام خلیج فارس صرفا مربوط به امروز نیست بر اساس اسناد تاریخی از حدود 5 هزار سال پیش تا کنون بزرگانی در دورههای مختلف از نام خلیج فارس استفاده کردند.
رییس مجمع متخصصین ایران، در ادامه عنوان کرد: با توجه به اینکه نام خلیج فارس سالهای مدیدی ثبت شده خوب است در کنار خلیج فارس دانشگاههایی تحت عنوان خلیج فارس تاسیس شود زیرا شیطنت تغییر نام خلیج فارس از گذشته بوده در آینده نیز وجود خواهد داشت.
این استاد دانشگاه شهید بهشتی، با اشاره خانواده شهدای خلیج فارس اظهار کرد: مردم ساکن جزایر و سواحل دریای خلیج فارس در راستای دفاع از انقلاب اسلامی در مقابل دشمن شهدای زیادی دادند بنابراین باید به این مناطق در زمینه علمی توجه خاص شود.
زارع با اشاره به جنبش نرمافزاری در تولید علم، بیان داشت: باید به مبانی جنبش نرمافزاری تولید علم و آزاد اندیشی که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید داشته توجه خاص کنیم زیرا این یکی از عوامل تسریع کننده در راستای رسیدن به موفقیت مطلوب است.
وی افزود: اگر امروز ما در یکطرف و 5+1 در طرف دیگر حاضر به مذاکره با ما شدند به دلیل رشد علمی کشور ما است که نخبگان و متخصصان در آن نقش داشتند.
رییس مجمع متخصصین ایران در ادامه با اشاره به تحقق سند چشمانداز به عنوان الگو برای ایران و جهان، گفت: با توجه به اینکه شعار دولت عدالت، تدبیر و امید است ما باید بتوانیم مشکلات جوانان از نظر اشتغال، علمی،اقتصادی و فرهنگی مرتفع کنیم.
این استاد دانشگاه شهید بهشتی، افزود: مرتفع کردن این مشکلات با جذب نخبگان و شکوفا کردن استعدادهای جوانان مستعد است ما مردم بسیار خوبی داریم که هر زمان به آنها اعتماد کردیم آنجا موفق شدیم.
زارع عنوان کرد: اعتلای فرهنگ غنی ایرانی انقلابی اسلامی در حیطه علم و عمل با تعهد بر جنبههای اخلاقی، تقویت روحیه آزاداندیشی نخبگان و متخصصین و تعمیق اطلاعات اجتماعی آنها در راستای جنبش نرمافزاری و آزاداندیشی نمونههای راهبردی موفقیت است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دولت بداند که برای تحقق برنامه راهبردی در راستای حفظ ارزشها و نامهای ماندگار تجدید تمدن اسلامی نیاز به پشتبانی علمی از کلیه مدیریتهای سازنده و موثر از جمله متخصصین و کارآفرینان ایرانی در داخل کشور هستیم./807/