فعالیت 150 مبلغ کاشانی در ماه مبارک رمضان

به گزارش خبرنگار حبرگزاری رسا در کاشان، حجتالاسلام عبدالصاحب حسینی در سخنرانی پیش ازخطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان کاشان در مسجد حبیب بن موسی(ع) این شهرستان گفت: خزینه الهی در ماه مبارک رمضان به قدری لبریز و نعمات خداوند در این ماه فراوان است که شمارش آن غیرممکن است.
وی ماه رمضان را ماه فرصت برای خلوت با خدا، آشتی با خدا، نظم و انضباط در زندگی و ماه تقویت اراده برای ترک گناهان و نزدیکی با خدا دانست و افزود: کسی که نمی تواند از حرام خدا چشم پوشی کند در ماه رمضان چگونه خواهد توانست از حلال خدا چشم پوشی کند.
حجت الاسلام حسینی ماه رمضان را ماه فرصت ها دانست و گفت : خداوند در این ماه فرصت های زیادی را برای بازگشت بندگانش در اختیار آنان قرارمی دهدکه بندگان خدا نیز باید از این فرصت به دست آمده برای بازگشت به سوی خدا بیشترین بهره برداری را داشته باشند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان با اشاره به این که افزون بر نزول قرآن کریم درماه مبارک رمضان کتابهای آسمانی، تورات، انجیل و زبور نیز در این ماه نازل شده است گفت: تورات در سوم ماه رمضان، انجیل در 12 ماه رمضان، زبور در 18 ماه رمضان و قرآن در 23 ماه مبارک رمضان و در شب قدر نازل شده است.
حجت الاسلام حسینی یادآورشد: در ماه مبارک رمضان با تلاوت قرآن کریم نباید از دعای ویژه این ماه همچون دعای سحر و دعای ابوحمزه ثمالی غافل شد و از آن بی بهره بود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان در ادامه به اشاره به برنامه های اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان در ماه مبارک رمضان گفت: در ماه مبارک رمضان امسال 600 جلسه قرائت قرآن در تکایا، مساجد و حتی منازل شهرستان کاشان برنامه ریزی و دایر شده است.
حجت الاسلام عبدالصاحب حسینی، برگزاری 120 جلسه قرائت قرآن در شهرستان ، اهدای حدود 2 هزار جلد قرآن کریم، اعزام 120 نفر روحانی مبلّغ به شهرها و روستاهای شهرستان کاشان و اعزام 30 نفر روحانی مبلّغ به استانهای همجوار را از دیگر فعالیت اداره تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان اعلام کرد./939/پ203/س