آیت الله ممدوحی:
باید برای وضعیت مدارس در کشور فکری اساسی کرد / ملاک های گزینش معلمان مطلوب نیست
خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری ملاک های گزینش و انتخاب معلمان در شرایط کنونی را مطلوب ندانست و خواستار برنامه ریزی لازم مسؤولان به منظور مقابله با نقشه ها و توطئه های دشمنان برای تضعیف باورهای اعتقادی نسل جوان کشور شد.
آیت الله حسن ممدوحی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به هشدارهای اخیر وزیر اطلاعات در خصوص نفوذ و رخنه دشمنان در مدارس و تاثیرگذاری بر معلمان خاطرنشان کرد: متاسفانه وضعیت ما در مدارس به گونه ای است که خبرهای خوبی از مدارس به گوش نمی رسد.
وی با تاکید بر اینکه باید برای مدارس در کشور برنامه ریزی و فکری اساسی کرد بیان داشت: متاسفانه در برخی از مدارس و دانشگاه های کشور، رابطه دختر و پسر به امری عادی بدل گشته است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: رواج رابطه دختر و پسر در جامعه، پوچی را به دنبال دارد و باعث وارد آمدن آسیب های بسیاری به بنیان خانواده و اجتماع خواهد شد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری در ادامه، وظیفه مسؤولان و متولیان امر تعلیم و تربیت و نظام آموزش و پرورش کشور را برای مقابله با نقشه های دشمنان مهم ارزیابی و تصریح کرد: دشمنان ما فهمیده اند، برای مقابله با یک انقلاب فرهنگی همچون انقلاب اسلامی ایران، باید از شبیخون و تهاجم فرهنگی استفاده کرد.
وی تاکید کرد: فکر و اندیشه را اسلحه و اداوات نظامی نمی تواند از پای درآورد و فلسفه و فکر انسان ها را با جنگ ها و نبرد و ستیزهای نظامی نمی شود از بین برد، از این رو دشمنان نظام اسلامی برای سست کردن باورهای دینی و اعتقادی جامعه ما از مراکز فرهنگی وارد می شوند.
آیت الله ممدوحی، رواج فسادهای اخلاقی در مدارس را از جمله توطئه های دشمنان دانست و بیان اینکه عفت ماهیت و سرمایه اصلی زن و مرد مسلمان است ابراز داشت: نباید نسبت به تهاجم همه جانبه دشمنان بی توجه بود و باید در مقابل این نقشه ها برنامه ریزی دقیقی داشت.
استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنانش حضور روحانیان و طلاب در مدارس را به منظور مقابله با شبهات تهدید کننده نسل جوان و دانش آموزان کشور ضروری خواند و تصریح کرد: البته این موضوع منوط به این است که از نظر کیفی برنامه ریزی بسیار خوب و دقیقی داشته باشیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: تاسیس مدارس وابسته و مرتبط با حوزه های علمیه نیز می تواند در راستای مقابله با نقشه ها و توطئه های دشمنان مفید باشد و البته این موضوع نیز بستگی به نوع متصدیان و معلمانی که در این گونه مدارس به کار گماشته می شوند دارد.
وی گفت: اصل مدرسه و دانشگاه به معلم و مربی آن بستگی دارد،اگر در یک مدرسه به ظاهر فرسوده، مربیان و معلمانی متعهد و متخصص به کار گماشته شوند، به یقین تاثیرگذاری آن از مدارس به ظاهر شیک و نو که افرادی غیر متعهد در آن مشغول هستند، بیشتر خواهد بود.
آیت الله ممدوحی در پایان با بیان اینکه ملاک های گزینش و انتخاب معلمان در شرایط کنونی مطلوب نیست اظهار داشت: برخورداری از سواد کافی و داشتن تعهد دو ملاک اساسی است که در گزینش مربیان و معلمان آموزش و پرورش باید بیش از پیش به آن توجه شود. /924/ت302/ج
ارسال نظرات