ساماندهی و توسعه تپه نور الشهدای شهرستان دورود در دستور کار قرار گرفت
لرستان-فرماندار دورود با اشاره به گذشت قریب دو دهه از تاسیس تپه نورالشهدای شهرستان نسبت به فقدان زیرساختهای مناسب در این مکان معنوی، بر ضرورت توسعه وساماندهی این محل در اسرع وقت و با همکاری دوایر دولتی، نهادهای فرهنگی و هیئات شهرستان دورود تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا از خرمآباد، علیرضا بیرانوند، در نشست با نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور متدینین در این مکان در مناسبت های مختلف، بر ضرورت تکریم این مکان معنوی و ساماندهی آن تاکید و اظهار کرد: شهرداری با همکاری راهداری مکلفند در اولین فرصت ضمن تامین زیرساختهای لازم در محل، اقدام به آسفالت مسیر نمایند.
وی، بر ساماندهی پارک مشرف به تپه به همراه ضرورت نصب تصاویر شهدا و ایجاد بستری معنوی در محل، از سوی بنیاد شهید شهرستان در کوتاه مدت، تاکید کرد.
در خاتمه این نشست پس از بیان دیدگاههایی از سوی امام جمعه شهرستان و دکتر علی آبادی نماینده دورود و ازنا، مقرر گردید موضوع در جلسه آتی شورای فرهنگ عمومی شهرستان مجددا طرح و اعضا با حضور در محل مذکور نسبت به وضعیت پروژه و اقدامات صورت گرفته آگاه گردند.
ارسال نظرات