بررسی اقدامات «قرارگاه جنگ ترکیبی بلاغ مبین» در شورای نهادهای حوزوی فارس

فارس- نشست نهادهای حوزوی استان فارس با محوریت بررسی روند فعالیتها و دستاوردهای قرارگاه «جنگ ترکیبی و بلاغ مبین»، صبح امروز در دفتر نماینده ولیفقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، نشست شورای نهادهای حوزوی فارس با حضور آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس، حجج الاسلام والمسلمین قنواتی معاون امور طلاب حوزه های علمیه کشور و محمودی مدیر حوزه علمیه فارس با موضوع هماهنگی و بررسی اقدامات قرارگاه «جنگ ترکیبی و بلاغ مبین» در دفتر امام جمعه شیراز برگزار شد.
حجتالاسلام محمودی با اشاره به اهمیت مقابله هوشمندانه با جنگ شناختی دشمن گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری و ابلاغ آیتالله اعرافی مبنی بر تشکیل قرارگاه جنگ ترکیبی، امروز شاهد همافزایی نهادهای مختلف حوزوی و فرهنگی هستیم و این همگرایی میتواند در خنثیسازی عملیات روانی دشمن مؤثر واقع شود.
وی افزود: اقدامات انجامشده در استان فارس، از جمله تولید محتوای فرهنگی، برگزاری نشستهای تخصصی و آموزش مبلغین در زمینه جنگ ترکیبی، زمینهساز ارتقای سطح آگاهی جامعه دینی در این عرصه است.
ارسال نظرات