۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۷۹۴۱۷۷

«نظام اولویت‌های اخلاقی در آیات و روایات»؛ پژوهشی نو در باب فضائل اخلاقی در آیات و روایات

«نظام اولویت‌های اخلاقی در آیات و روایات»؛ پژوهشی نو در باب فضائل اخلاقی در آیات و روایات
حجت الاسلام امیر غنوی عضو هیئت علمی گروه اخلاق اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پژوهشی نو در کتاب «نظام اولویت‌های اخلاقی در آیات و روایات» به ابعاد مختلف سجایای اخلاقی در آیات و روایات پرداخته است.

 به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، کتاب «نظام اولویت‌های اخلاقی در آیات و روایات» پژوهشی تازه در تبیین سلسله‌مراتب فضائل اخلاقی در آیات و روایات اثر حجت‌الاسلام امیر غنوی عضو هیئت علمی گروه اخلاق اسلامی پژوهشگاه، در ۳۸۰ صفحه منتشر شد.

این کتاب تلاشی برای بازخوانی آموزه‌های اخلاقی دین و ارائه تصویری نظام‌مند از نسبت و تقدم ارزش‌های اخلاقی است.

نویسنده در این اثر با بررسی تنوع تعابیر اخلاقی در آیات و روایات، می‌کوشد منطق درونی اولویت‌بندی فضیلت‌ها را آشکار سازد و مبنایی علمی برای فهم نظام اخلاق اسلامی فراهم آورد.

این کتاب توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه منتشر شده و در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

ارسال نظرات