۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
کد خبر: ۷۹۲۳۸۰

نمایشگاه «در لباس سربازی» در قم افتتاح شد

نمایشگاه «در لباس سربازی» در قم افتتاح شد
همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، نمایشگاه «در لباس سربازی» با محوریت روایت رهبر معظم انقلاب اسلامی از دوران دفاع مقدس و بخش‌های منتشرنشده از اسناد و مکاتبات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس نمایشگاه ویژه «در لباس سربازی» با محوریت روایت رهبر معظم انقلاب اسلامی از دوران دفاع مقدس و ارائه بخش‌های منتشرنشده از اسناد، مکاتبات و اقدامات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۴ در موزه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت قم برگزار شد.

این نمایشگاه که با همکاری دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العالی خامنه‌ای برگزار می‌شود فرصتی منحصر به فرد برای بازدیدکنندگان فراهم می‌آورد تا با زاویه‌های کمتر دیده شده از رهبر معظم انقلاب در دوران دفاع مقدس و تلاش‌های انجام شده در این دوران حساس آشنا شوند.

زمان‌بندی بازدید: نوبت صبح: ساعت ۹ تا ۱۲، ویژه ادارات، مدارس و مجموعه‌های آموزشی و نوبت عصر: ساعت ۱۷ تا ۲۰، ویژه عموم مردم است.

محل برگزاری این رویداد فرهنگی، میدان مفید، بلوار شهید آوینی، موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مقاومت قم است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه نمایشگاه به شماره۳۳۵۵۴۲۱۰ ۰۲۵داخلی ۱۱۱ تماس حاصل کنند.

این نمایشگاه با هدف بازخوانی دوران دفاع مقدس، تبیین نقش رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و معرفی اسناد و خاطرات کمتر منتشرشده برگزار می‌شود و می‌تواند برای پژوهشگران، دانش‌آموزان و عموم مردم علاقه‌مند به تاریخ انقلاب و دفاع مقدس منبع ارزشمندی به شمار آید.

نمایشگاه «در لباس سربازی» روایت رهبر معظم انقلاب از دفاع مقدس در قم افتتاح شد

ارسال نظرات