وحدت شیعه و سنی در ایران سیاسی نبوده بلکه وحدت عملی و دینی است

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، شیخ عبدالواحد خواجوی امام جمعه اهل سنت شیراز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز با تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص)، بر اهمیت اخلاق نبوی و اطاعت از دستورات الهی تأکید کرد.
وی با اشاره به ویژگیهای اخلاقی پیامبر اسلام (ص) گفت: اخلاق آن حضرت بسیار نیکو و عظیم بود و همواره آنچه را خداوند میفرمود، اطاعت میکرد.
خواجوی در ادامه سخنان خود، رعایت تقوای الهی را لازمه کارهای فردی و اجتماعی دانست و افزود: کار باید مطابق با دستور خداوند باشد؛ همانگونه که پیامبر (ص) عمل میکرد.
امام جمعه اهل سنت شیراز با اشاره به فلسفه تشکیل جلسات شورای اسلامی، آن را مبتنی بر مشورت دانست و تصریح کرد: تشکیل شورا برای مشورت است، اما هدف نهایی باید رضایت خداوند باشد. اگر تقوای الهی پیشه کنیم، خداوند از ما راضی خواهد بود.
وی همچنین با نقل قولی از یکی از علمای اهل سنت، به وحدت ملت ایران اشاره کرد و گفت: این عالم معتقد بود ترامپ فرعون این عصر و رهبر معظم انقلاب، موسی زمان است. ملت ایران با ایستادگی در مسیر مقاومت، پشت سر یک رهبر واحد قرار دارند و این وحدت، عملی و واقعی است.
خواجوی با اشاره به دو دهه فعالیت خود در شیراز اظهار داشت: در این ۲۰ سال جز الفت، مهربانی و دوستی چیزی ندیدهام.
وی همچنین در پایان بیان کرد: وحدت شیعه و سنی وحدت سیاسی نبوده بلکه وحدت عملی و دینی است.