روحانیون فارس مدیریت اسلامی را فرا می گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، مراسم افتتاحیه دوره آموزشی مدیریت اسلامی با رویکرد تربیت مدیر انقلابی و جهادی با حضور معاونین حوزه علمیه فارس در سالن جلسات امام خمینی(ره) این مرکز برگزار شد.
طی تفاهم حجت الاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس و حدائق رئیس مدرسه عالی حکمرانی اسلامی شهید مطهری فارس و در راستای توانمندسازی روحانیون فارس در مدیریت اسلامی، دوره آموزشی مدیریت انقلابی و جهادی برگزار می گردد.
روحانیون باید به مدیریت اسلامی مسلح شوند
حدائق رئیس مدرسه عالی حکمرانی اسلامی شهید بهشتی فارس در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس گفت: این دوره با عنوان مدیریت اسلامی و با نگاه مدیریت انقلابی و جهادی برگزار می گردد.
وی ادامه داد: اصل موضوع برمی گردد به تدبیر مقام معظم رهبری که تاکید بر مدیریت انقلابی دارند و توصیه ایشان بر همه دست اندرکاران کشور این است که مدیریت در کشور باید به سبک انقلابی باشد.
حدائق اظهارکرد: رهبر انقلاب شاخص هایی بر این مدیریت تبیین فرموده اند و همچنین نظراتی که در طول انقلاب از حضرت امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب بیان شده است را جمع آوری کرده ایم و به صورت درسنامه تدریس می شود.
وی افزود: این که یک مدیر انقلابی در نظام اسلامی چه ویژگی داشته باشد و به چه دانشی و به چه سبک وروشی باید آشنا باشد، این ها را استخراج کرده ایم و با در نظر گرفتن نظرات امامین انقلاب موضوعاتی برای تربیت مدیر انقلابی تعیین شده است.
حدائق اذعان نمود: منبع دانش و علومی که ما در مدرسه عالی حکمرانی فارس از آن استفاده می کنیم از نظریات امامین انقلاب به دست آمده است و مطالبی است که برای مدیریت جهادی و اسلامی لازم دانسته اند.
وی با اشاره به ضرورت برگزاری این دوره در حوزه های علمیه گفت: موثرترین گروهی که در جامعه انقلابی داریم روحانیون هستند و باور داریم اگر حوزه های علمیه ما مسلح به دانش و روش مدیریت اسلامی و مدیریت جهادی انقلابی و جهادی شوند می توانند بر کل جامعه اثرگذار باشند چراکه روحانیت پیشروان انقلاب هستند.
روحانیون فارس مدیریت جهادی و انقلابی را فرا می گیرند
حجت الاسلام حسین پور معاون آموزش حوزه علمیه فارس در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، گفت: این دوره همکاری مدیریت حوزه علمیه فارس و مدرسه عالی حکمرانی اسلامی شهید مطهری برگزار گردید.
وی ادامه داد: دوره مدیریت اسلامی ابتدا برای معاونین و کارشناسان در مدیریت حوزه استان برگزار می شود و سپس مدیران مدارس علمیه استان این دوره را فرا خواهند گرفت.
حسین پور با اشاره به ضرورت برگزاری دوره مدیریت جهادی در حوزه علمیه گفت: باید سبک مدیریت انقلابی به حوزه های علمیه منتقل شود و در تربیت طلاب و روحانیون بکارگیری شود تا نظر رهبر انقلاب در این زمینه اجرایی گردد.
وی افزود: سبک های نوین رهبری، مدیریت عمومی، تدبر در آیات مدیریتی قرآن، مردم سالاری دینی توسعه، سواد رسانه و جنگ شناختی از سرفصل های آموزشی این دوره خواهد بود.