۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۷۷۹۹۱۵
مسئول گروه جهادی شهید حججی هرمزگان در گفتگو با رسا:

حادثه تلخ بود، اما همدلی مردم زیباتر از همیشه بود

حادثه تلخ بود، اما همدلی مردم زیباتر از همیشه بود
هرمزگان- مسئول گروه جهادی شهید حججی ضمن تقدیر از صحنه‌های زیبای همدلی مردم خاطرنشان کرد: حادثه تلخ بود، اما همدلی و پاسخ ملت، زیباتر از همیشه بود. مردم از هر قوم، نژاد و مذهبی کنار هم ایستادند و معنای واقعی ملت بودن را به نمایش گذاشتند.

حجت‌الاسلام سعید بخشی، مسئول گروه جهادی شهید حججی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس استان های خبرگزاری رسا، با اشاره به حضور گسترده مردم پس از وقوع حادثه انفجار اظهار داشت: از همان دقایق ابتدایی حادثه، مردم با تمام وجود وارد میدان شدند و صحنه‌های زیبایی از همدلی و ایثار را رقم زدند.

وی افزود: گروه‌های جهادی و مردمی موکب‌هایی برای همراهی بیماران، خانواده‌های مصدومان و خدمات‌رسانی در بیمارستان‌ها برپا کردند. همچنین نیروی خدماتی ویژه‌ای برای ایجاد آرامش در فضای بیمارستان‌ها به سرعت سازماندهی شد.

حجت‌الاسلام بخشی ادامه داد: ستاد گمشدگان با هدف شناسایی مفقودین، جمع‌آوری اطلاعات و انتشار اسامی در فضای مجازی تشکیل شد تا خانواده‌ها هرچه سریع‌تر از وضعیت عزیزانشان مطلع شوند. علاوه بر این، موکب‌هایی برای استراحت و پذیرایی از آتش‌نشانان، نیروهای امدادی و سایر گروه‌های امداد و نجات مستقر شد.

مسئول گروه جهادی شهید حججی با اشاره به خدمات‌رسانی به رانندگان اظهار داشت: ستاد اسکان اضطراری برای رانندگان کامیون‌ها و تریلی‌هایی که به علت مسدود شدن جاده‌ها گرفتار شده بودند، تشکیل شد و خدماتی مانند توزیع وعده‌های غذایی، وسایل استحمام و اقلام مورد نیاز ارائه شد.

وی با بیان اینکه پذیرایی از خانواده‌های بیماران در بیمارستان‌ها به صورت مستمر ادامه دارد، گفت: گروه‌های جهادی در بیمارستان‌ها مستقر شده‌اند تا ضمن دلجویی از خانواده‌ها، فضای مناسبی برای بیماران فراهم کنند.

حجت‌الاسلام بخشی به استقبال گسترده مردم از اهدای خون اشاره کرد و افزود: مردم از نقاط مختلف کشور، حتی با طی مسافت‌های طولانی، برای اهدای خون و کمک به نجات جان مصدومان اقدام کردند.

وی با تأکید بر اینکه ملت ایران به معنای واقعی کلمه به فریاد یکدیگر رسیدند، تصریح کرد: این تازه آغاز مسیر است؛ خانواده‌های آسیب‌دیده به حمایت‌های مادی، درمانی و معیشتی مستمر نیاز دارند و باید مراقب بود این زخم‌های عمیق به حال خود رها نشوند.

مسئول گروه جهادی شهید حججی ضمن تقدیر از صحنه‌های زیبای همدلی مردم خاطرنشان کرد: حادثه تلخ بود، اما پاسخ ملت، زیباتر از همیشه بود. مردم از هر قوم، نژاد و مذهبی کنار هم ایستادند و معنای واقعی ملت بودن را به نمایش گذاشتند.

وی در پایان با انتقاد از برخی ناهماهنگی‌ها در مدیریت حادثه گفت: انتقادهایی به عملکرد برخی مدیران، به ویژه رئیس ستاد بحران، وارد است که از سر دلسوزی و برای بهبود روند مدیریت بحران مطرح می‌شود.

حجت‌الاسلام بخشی تصریح کرد: این عشق به مردم، این غیرت و همدلی، سرمایه‌ای بی‌بدیل است که باید قدر دانسته شود و برای آینده حفظ گردد.

ارسال نظرات