۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۷۷۲۵۲۸
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان:

یاد امیرکبیر به عنوان نماد خدمت در دل مردم ایران زنده است

یاد امیرکبیر به عنوان نماد خدمت در دل مردم ایران زنده است
اصفهان- حجت الاسلام بصیرتی گفت: یاد امیرکبیر به عنوان نماد خدمت، استقلال و تلاش برای مردم تا ابد در دل مردم ایران زنده است.

حجت الاسلام مهدی بصیرتی در آستانه ۲۰ دی شهادت امیرکبیر در گفت‌وگو خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، گفت: میرزا تقی‌خان فراهانی، یکی از برجسته‌ترین رجال تاریخ ایران، در ۲۰ دی ۱۲۳۰ هجری شمسی به دستور ناصرالدین‌شاه قاجار و به تحریک درباریان مخالف وی و همراه با استعمار، به ویژه مهد علیا «مادر شاه» و میرزا آقاخان نوری، در حمام فین کاشان به قتل رسید. 

وی به برخی اقدامات امیرکبیر اشاره کرد و از تأسیس دارالفنون به عنوان نخستین مرکز آموزش عالی مدرن ایران نام برد و افزود: مبارزه با فساد، حذف حقوق‌های بی‌جا و تعدیل هزینه‌ها، انتشار روزنامه «وقایع اتفاقیه» برای اطلاع‌رسانی عمومی، حمایت از صنایع داخلی و ترویج کشت محصولات جدید و مقابله با نفوذ بیگانگان در امور کشور تنها بخشی از اقدامات امیرکبیر است.

حجت الاسلام بصیرتی با بیان اینکه امیرکبیر به خاطر اصلاحات گسترده‌ خود دشمنان زیادی در دربار داشت، اظهار داشت: بعد از خلع از مقام صدارت و تبعید به کاشان به فرمان شاه او را در حمام فین با بریدن رگ‌هایش به شهادت رساندند.

به گفته وی یاد امیرکبیر به عنوان نماد خدمت، استقلال و تلاش برای مردم تا ابد در دل مردم ایران زنده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان یادآور شد: رهبر معظم انقلاب همواره در فرمایشات خود امیرکبیر را به‌عنوان یکی از شخصیت‌های برجسته تاریخ ایران معرفی کرده و ویژگی‌های مهمی از او را برجسته کرده اند. 

حجت الاسلام بصیرتی گفت: امیرکبیر طی مدت کوتاه سه سال صدارت خود، دستاورد‌های بزرگی برای ایران به ارمغان آورد که این امر این بیانگر اهمیت بهره‌برداری مؤثر از فرصت‌ها و زمان است. 

وی به انجام اصلاحات گسترده امیر کبیر اشاره کرد و افزود: امیرکبیر با وجود مدت کوتاه صدارت، اصلاحات عمیقی در ساختار اداری، مالی و آموزشی کشور انجام داد که تأثیرات آن تا به امروز مشهود است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان به تلاش‌های امیرکبیر در مبارزه با فساد و برقراری عدالت در جامعه اشاره کرده و او را الگویی به تمام معنا در این زمینه معرفی کرد.

حجت الاسلام بصیرتی از تأسیس نهاد‌های آموزشی به عنوان یکی از اقدمات ارزنده امیر کبیر نام برد و گفت: تأسیس دارالفنون به عنوان نخستین مرکز آموزش عالی مدرن در ایران از دستاورد‌های مهم امیرکبیر است که نشان‌دهنده توجه او به پیشرفت علمی و فرهنگی کشور است.

وی به استقلال در تصمیم‌گیری امیر کبیر اشاره کرد و یادآور شد: آیت‌الله خامنه‌ای به استقلال رأی و شجاعت امیرکبیر در اتخاذ تصمیمات مهم برای کشور اشاره و او را نمونه‌ای از مدیران مستقل و متعهد می‌دانند.

به گفته وی این ویژگی‌ها، امیرکبیر را به‌عنوان شخصیتی ماندگار در تاریخ ایران معرفی می‌کند که با وجود موانع و مشکلات، توانست تحولات بزرگی را در کشور ایجاد کند./۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات