تحصیل ۵۰ طلبه خواهر در مرکز تخصصی سطح چهار حضرت خدیجه بابل
خانم فاطمه پورمهدی، مدیر مرکز عالی تخصصی سطح چهار حضرت خدیجه(س) بابل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مازندران، به معرفی دو رشته فقه خانواده و تفسیر تطبیقی در مقطع دکتری این مرکز اشاره کرد و گفت: این مرکز از سال 96 فعالیت خود را آغاز و در حال حاضر نیز حدود 50 طلبه سطح چهار در این مجموعه مشغول فعالیت علمی هستند.
وی با اشاره به اینکه هر سال ثبت نام های جدید برای ورود به این مقطع تحصیلی صورت می گیرد، افزود: طلاب در رشته انتخابی خود باید حدود 60 واحد درسی را طی سه سال بگذرانند و پس از قبولی در امتحان زبان تخصصی می توانند در آزمون جامع شرکت کنند.
مدیر مرکز عالی تخصصی سطح چهار حضرت خدیجه(س) بابل بیان اینکه طلبه در مرحله بعد موضوع رساله خود را انتخاب خواهد کرد، گفت: طلاب سطح چهار در این مرحله با حضور در جلسه کارگروه به همراه استاد راهنما و یا مشاور از طرح خود دفاع می کنند و زمانی که طرح اجمالی و تفصیلی تصویب شد، مرحله نگارش رساله آغاز می شود.
خانم پور مهدی با بیان اینکه هر طلبه باید یک مقاله علمی پژوهشی از موضوع رساله خود داشته باشد، ادامه داد:اگر علاوه بر آن مقاله علمی پژوهشی دیگری نوشته باشد، یک نمره تشویقی به رساله اش تعلق می گیرد.
وی ادامه داد: طلابی که در مقطع سطح چهار رشته فقه خانواده تحصیل می کنند باید دروس تخصصی فقه و اصول، جایگاه زن در قرآن و همچنین طلابی که در رشته تفسیر تطبیقی تحصیل می کنند باید دروس تاریخ قرائات قرآن، مهدویت در قرآن، معاد در قرآن نبوت در قرآن را بگذرانند.
مدیر مرکز عالی تخصصی سطح چهار حضرت خدیجه(س) بابل در بخش دیگری از سخنان خود به استقبال مناسب طلاب از شرکت در رشته های تخصصی سطوح عالی اشاره کرد و گفت: در همین راستا و با هدف فراهم کردن بسترهای لازم برای تحصیل خواهران طلبه علاقه مند، این رشته های تخصصی در سطوح عالی در حوزه علمیه خواهران مازندران راه اندازی شده است.
خانم پور مهدی با بیان این که نیمی از جمعیت کشورمان را بانوان تشکیل می دهند، ادامه داد: به همین دلیل پاسخگویی به نیازهای این قشر اثرگذار جامعه نیازمند متخصصانی فرهیخته است که در حوزه علمیه خواهران تربیت می شوند.
وی با اشاره به این که امروز بخش مهمی از سرمایه گذاری و تلاش های مذبوحانه دشمنان جامعه بانوان کشور است، تصریح کرد: به طور حتم حضور فارغ التحصیلان سطوح عالی حوزه علمیه در سطح جامعه و به ویژه مراکز مهم و تصمیم ساز کشور می تواند نقش مهمی در تقویت باورهای دینی و اعتقادی جامعه ایفا کند./950/