۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
کد خبر: ۶۹۴۶۷۲
یادداشت؛

درس‌هایی از ماجرای طمع آمریکا برای سرقت نفت ایران در دریای عمان

درس‌هایی از ماجرای طمع آمریکا برای سرقت نفت ایران در دریای عمان
درس عبرت جدید تفکر انقلابی به احمق‌های درجه اول کاخ سفید این بود که گزینه‌های موهوم روی میز برای تهدید و ترساندن ملت غیور ایران هیچ گونه کارآیی نداشته و نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، رسول رضایی در یادداشتی به درس هایی از ماجرای طمع آمریکا برای سرقت نفت ایران در دریای عمان پرداخت.

 متن این یادداشت بدین شرح است:

۱_ بحمدالله جمهوری اسلامی ایران امسال در حالی به استقبال مراسم ۱۳ آبان و  سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی استکبارستیزی رفت که دلیرمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موفق شدند بار دیگر هیمنه پوشالی نظامی آمریکا را درهم شکسته و در عرصه بین‌المللی به نمایش بگذارند.

۲_ احمق‌های درجه یک آمریکایی به رغم تجربه تحقیرآمیز اسارت تفنگدارانشان در جزیره فارسی و همچنین سابقه برخورد قاطع ایران با دزدی دریایی بریتانیا، وسوسه شدند در دریای عمان - درست زیر پنجه اقتدار ایران - دست به راهزنی دریایی بزنند. پیامد این بلاهت و سفاهت آمریکایی کاملا مشخص بود: پاس گل دادن به طرف ایرانی و فراهم کردن فرصت مجدد برای قدرت‌نمایی ایران و نهایتا فرار مقهورانه و ذلت‌بار ناو آمریکایی پس از چند ساعت تنش با نیروی دریایی سپاه.

۳_ درس عبرت جدید تفکر انقلابی به ارتش چشم‌آبی‌های یانکی و همچنین به احمق‌های درجه اول کاخ سفید این بود که گزینه‌های موهوم روی میز (گزینه حمله نظامی) برای تهدید و ترساندن ملت غیور ایران هیچگونه کارآیی نداشته و نخواهد داشت.

۴_ همچنین این پالس به گرگ‌های متمدن نمای غربی ارسال گردید که هرگونه ماجراجویی و تعرض احتمالی علیه منافع کشورمان به سرنوشت دستگیری ملوانان متجاوز آمریکایی در سال 2016، سقوط هواپیمای گلوبال هاوک آمریکا در سال 2019 و توقیف کشتی نفتکش انگلیسی در سال 2019 دچار خواهد شد.

۵_ و اما درسی که برخی از مرعوبین جریان کدخدامحور و نفوذزده  و مدعیان اصلاح طلبی باید از این قضیه باید بگیرند و آن را میبایست هر روز و روزی سه مرتبه قبل و بعد از غذا  برای خود و هم‌حزبی‌هایشان باز تکرار  نمایند_ تا بلکه بهبود و اصلاحی در افکار پوسیده و غربزده آنها ایجاد شود_ آنست که :

رویکرد "دکترین مقاومت، درونگرایی، خودباوری، خوداتکایی، بهبود توانمندیهای  نظامی و موشکی و هسته‌ای و ... " ، بمنظور رسیدن به مرزهای خودکفایی و جامه تحقق پوشانیدن به آیه شریفه (وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة وَ مِنْ رِباطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللّهِ وَ عَدُوَّکُمْ) بمنظور ایجاد قدرت بازدارندگی نظامی در عرصه‌های مختلف، میبایست با قدرت و سرعت هر چه بیشتر تداوم داشته باشد.

این دست امور اقداماتی کاملاً لازم، دینی، عقلانی و تجربی است که برای حفاظت از منافع کشور در برابر زیاده‌خواهی‌های استعمارگران  بین‌المللی و در مقابل چشم طمع گرگ‌های کروات پوش غربی به شدت مورد نیاز است. و به تعبیر امام خمینی ره : "آرامشان نگذارید که آرامتان نمی گذارند "

۶_ تقابل و تنش میان ایران و آمریکا، امری ذاتی و هویتی است، نه ناشی‌از برخی سوء‌تفاهمات سطحی و بچه‌گانه . بنابراین تلاش جریان غربگرا برای اتخاذ سیاست ذلیلانه "تنش‌زدایی، دیپلماسی التماسی، عقب نشینی از حقوق هسته‌ای" و ... نه تنها هیچ آورده‌ای برای کشورمان در بر نخواهد داشت، بلکه موجب معطلی هشت ساله اقتصاد برای انجام توافقات نافرجام و بی‌حاصل و بلکه مضر برجامی خواهد گشت.

برای فهم دقیق فضا، توجه به این جمله کاندولیزا رایس، وزیر خارجه اسبق آمریکا –در دوران جورج بوش پسر- خالی از لطف نیست: «شکی نیست که ایران مهم‌ترین چالش استراتژیک نظام تک‌قطبی برای ایالات متحده و خاورمیانه‌ای است که ما می‌خواهیم ببینیم.»

بنابراین نکته دقیقاً همان چیزی است که کاندولیزا رایس به زبان بی‌زبانی به آن اعتراف می‌کند. دعوای ایران و امریکا بر سر چند بشکه نفت، چند کیلو اورانیوم غنی‌شده و بُرد موشک‌ها نیست. اینها تنها نوک کوه یخ و نمودهای رویین چالشی عمیق‌تر هستند که در مرکز این تقابل وجود دارد. پس تقابل حقیقی بین حق و باطل است. جنگ فقر و غناست. جنگ بین مستضعفین و مستکبرین است، جنگ استعمارگر و مستعمره است؛ و کدام انسان بصیر و عاقلی است که هنوز متوجه عمق این جنگ نشده باشد!؟ مگر اینکه بسیار ساده لوح باشد، یا خود را به خواب زده باشد یا اینکه نفوذی و مامور مزدبگیر دشمن باشد.

۷_ اقتدار و صلابت نظامی امروز کشور شاهدی است بر اینکه می‌توان آن را به سایر عرصه‌ها و میادین، از جمله عرصه اقتصادی  تسری داد، به شرط آنکه به جوانان مومن انقلابی اعتماد کرده، کار را به دستان پرتوان جوان مبتکر ایرانی سپرده ، و چشم امید از چشم‌ابی‌های غربی فروبندیم و به جای نگاه به کدخدا، نگاه به خدا و ظرفیتهای دست‌نخورده داخلی داشته باشیم.

البته که این راهی هموار نیست و نیازمند مجاهدت و تلاش مستمر و فراوان است. اما این وعده الهی است که " یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدامَکُمْ" (محمد/۷)

۸_ قضیه طمع آمریکا برای دزدی نفت ایران در دریای عمان نشان می‌دهد دولت تروریست یانکی‌ها به مذاکره و دیپلماسی نگاهی هویج و چماق‌گونه داشته، هدفی جز دیکته منافع نامشروع خود و اعمال فشارهای تحریمی بیشتر بر ایران اسلامی ندارد. نشان به آن نشان که از سویی به همراه سه کشور اروپایی بیانیه می‌دهد و ایران را به نشستن مجدد پای میز مذاکره و داشتن «حسن نیت» فرامی‌خواند، اما از سوی دیگر تهدید می‌کند و سعی دارد در روز روشن نفت ایران را مورد سرقت و تجاوز آشکار قرار دهد!.

۹_  آمریکا بهتر از هر کسی می‌داند که این چماق‌ها و تهدیدها چقدر معتبر است. «جو سستاک» از اعضای سابق کنگره آمریکا می‌گوید: «در طول سال‌هایی که در نیروی دریایی و کاخ سفید بودم، درگیر آینده‌نگری، پیش‌بینی و ارزیابی چگونگی جنگ امریکا با ایران بودم. به طور خلاصه برآوردها حاکی‌از اینست که : وقوع چنین جنگی برای آمریکا افتضاح‌آمیز خواهد بود .»

به نظر می‌رسد این ارزیابی بیشتر و پیشتر از آنکه بر پایه پیشرفت‌های‌ موشکی و توانایی‌های فوق‌العاده نظامی ایران باشد، از موضوع دیگری ناشی می‌شود؛ و آن عبارتست از: "قدرت روحی، ایمان مستحکم، شجاعت، مقاومت و نترسیدن حافظان و پاسداران این آب و خاک از هیمنه پوشالی آمریکا".

کما اینکه قرآن کریم در وصف آرامش و شجاعت مومنان واقعی در مصاف با دشمن میفرماید:

أَلا إِنَّ أَوْلِیاءَ اللّهِ لاخَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ (یونس/۶۲)

خداوند بر درجات سید شهیدان اهل قلم _شهید مرتضی آوینی_ بیفزاید که پیرامون لزوم استقامت و نهراسیدن از دبدبه و کبکبه ظاهری دشمن می‌فرمود: شيطان حكومت خويش را بر ضعف‌ها و ترس‌ها و عادات ما بنا كرده است، و اگر تو نترسي و از عادات مذموم خويش دست برداري و ضعف خويش را با كمال خليفهْ اللهي جبران كني، ديگر شياطين را بر تو تسلطي نيست"

۱۰_ خلاصه آنکه اگر بر «ضعف‌ها، ترس‌ها و عادات» خود فائق آمدیم، آنگاه بسیاری از ناشدنی‌ها شدنی می‌شوند. امروز ما به امثال حاج قاسم‌های سلیمانی نه در جنگ ارضی بلکه در عرصه نبرد ارزی و اقتصادی نیازمندیم تا ان‌شاءالله خرمشهر‌های اقتصادی را از سلطه فرصت‌طلبان نفوذی و از چنگال مدیران ناکارامد، لیبرال، تنبل، پشت‌میز‌نشین، دنیا‌زده، کاخ نشین، اختلاسگر ، برجام‌زده، لواسان‌نشین، و ... آزاد کنیم، و در ادامه زمینه را برای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی و طلوع خورشید عظمای ولایت مهیا سازیم.

 رسول رضایی

ارسال نظرات