همسران شهدا با تربیت یادگاران شهیدان، آنها را برای آینده نظام آماده کردند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی، امروز در همایش تکریم مادران و همسران شهدای گرمه، با گرامیداشت ایام وفات حضرت امالبنین (س)، به تبیین ویژگیهای بارز این بانوی والامقام مکتب اسلام پرداخت.
وی با اشاره به ولایتمداری عملی و لطف و علاقه زائدالوصف حضرت امالبنین (س) به فرزندان حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: فاطمه کلابیه بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی (ع)، به امیرالمؤمنین (ع) پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه» که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را امالبنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا (س) از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا (س) نیفتند و در نتیجه خاطرات گذشته در ذهن آنها تداعی نشود و رنج بیمادری آنها را آزار ندهد.
وی با یادآوری محبت بیدریغ این بانوی بزرگوار به فرزندان حضرت زهرا (س)، افزود: امالبنین (س) بر آن بود که در زندگی جای خالی حضرت زهرا (س) را برای فرزندان ایشان پر کند، مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال خود زد.
حجتالاسلام سالاری مکی گفت: عملکرد و رفتار حضرت امالبنین (س) بهگونهای بود که فرزندان فاطمه زهرا (س) در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی در ادامه با گرامیداشت روز تکریم مادران و همسران شهدا، با اشاره به نقش و جایگاه ویژه مادران در نظام اسلامی، اظهار کرد: شجاعت شهید از مادر ایثارگری است که تربیت چنین فرزندی را به بهترین نحو و با معیارهای اسلامی و به نیکویی انجام داده و به عهده داشته است.
وی افزود: شجاعت شهید همچنین از صبوری و تلاشهای همسران گرانقدر آنها است که با ایثارگریهایشان و همچنین با قبول مسؤولیت سرپرستی و تربیت یادگاران آن عزیزان، دفاع از کشورمان را به شایستگی انجام دادند.
حجتالاسلام سالاری اضافه کرد: همسران شهدا هم با تربیت یادگاران همسران خود آنها را برای انقلاب و دوران شکوفایی این سرزمین آماده میکنند./9314/پ210/ب1