۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۶
کد خبر: ۵۶۸۷۶۳
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

حوزه علمیه مطمئن ترین مرجع فکری و عقیدتی برای دستگاه تعلیم و تربیت است

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که حوزه و روحانیت می توانند بهترین، مطمئن ترین و امین ترین مرجع فکری، عقیدتی و فرهنگی برای دستگاه تعلیم و تربیت باشند، گفت: انتظار از آموزش و پرورش این است بیشتر از توان و ظرفیت طلاب و مبلغان در برنامه های فرهنگی و دینی مدارس بهره گیرند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در نشست مبلغان طرح امین استان در ساری با اشاره به این که مدارس خط مقدم دفاع از دین و انقلاب هستند، گفت: باید از ظرفیت های موجود در جهت تربیت و پرورش نسلی متعهد و انقلابی بهره گیریم.

وی در ادامه با بیان این که در حال حاضر بخش مهمی از تهدیدات فرهنگی به سوی دانش آموزان هدایت شده است، افزود: باید با بهره گیری از ظرفیت بالای مبلغان این تهدیدهای موجود را به فرصت تبدیل کنیم.

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که خواسته ها و مطالبات امروز دانش آموزان در مقایسه با گذشته بسیار متفاوت است، خاطرنشان کرد: باید برای پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانش آموزان حضور مبلغان در سطح مدارس پررنگ تر شود.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که در حال حاضر حدود 200 مبلغ در طرح مدارس امین استان مشغول فعالیت تبلیغی هستند، تصریح کرد: با توجه به تعداد زیاد مدارس استان این تعداد مبلغ پاسخگوی نیاز همه مدارس نیست.

حجت الاسلام صادقی با تأکید بر این که حضور مبلغان دینی در مدارس بستر مناسبی برای تعمیق باورهای دینی و اعتقادی دانش آموزان است، خاطرنشان کرد: حضور مستمر مبلغان در مدارس می تواند از بروز بسیاری آسیب های اجتماعی و فرهنگی میان دانش آموزان بکاهد.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که متأسفانه امروز جامعه ما با آسیب های اجتماعی بسیاری مواجه است، تصریح کرد: باید راه های مقابله با این آسیب های خطرناک از همان دوران دانش آموزی برای این نسل تبیین شود تا در آینده به بحران اجتماعی تبدیل نشود.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که حضور مبلغان دینی در مدارس به معنای دخالت در برنامه های آموزشی و فرهنگی این مراکز نیست، خاطرنشان کرد: یک روحانی می تواند بازوی توانمند و امینی برای هر مدرسه در جهت رسیدن به شرایط ایده آل فرهنگی و دینی باشد.

حجت الاسلام صادقی با بیان این که یکی از مشکلات فعلی در کنار محدودیت هایی که برای اعزام روحانیان به مدارس وجود دارد، کمبود مبلغ کارآزموده و مجرب است، تصریح کرد: این وظیفه مهم بر عهده حوزه های علمیه به عنوان متولیان تربیت و پرورش مروجان و مبلغان دین است.

استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که باید از ظرفیت و توان تبلیغی طلاب جوان مدارس علمیه نیز در مدارس بهره گرفت، بیان داشت: یک طلبه جوان می تواند تعامل سازنده تری با دانش آموزان برقرار کند و همین امر موجب تحقق اهداف تبلیغی خواهد شد.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که در حال حاضر موفقیت های بسیار خوبی در سطح مدارس حاصل شده که این نتیجه تلاش های مبلغان دینی است، خاطرنشان کرد: در مدارسی که شاهد حضور مستمر مبلغان دینی بودیم، دانش آموزان این مدارس سطح اعتقادات دینی بالاتری دارند و کمتر در معرض آسیب های اجتماعی قرارمی گیرند.

حجت الاسلام صادقی با تأکید براین که امروز نمی توان نسبت به بنیه اعتقادی نسل جوان به ویژه دانش آموزان بی تفاوت بود، افزود: دشمن سرمایه های بسیاری را برای از بین بردن هویت دینی جوان ایرانی به کار گرفته است که بی توجهی به این بخش می تواند خسارت های جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که عزت و عظمت یک ملت به هویت دینی و انقلابی آن وابسته است، بیان داشت: هدف دشمن در از بین بردن این هویت جوان ایرانی، استحاله انقلاب و نظام اسلامی از درون است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که بی تفاوت سازی جوانان ایرانی نسبت به آینده نظام و انقلابی از جمله طرح های دشمن است، خاطرنشان کرد: در کنار این مسأله، دشمنان به دنبال پاک جلوه دادن چهره رژیم سابق با زیر سؤال بردن دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام صادقی با تأکید براین که در همه این مسائل ذهن و فکر دانش آموزو نوجوان کشورمان با سؤالات و شبهات بسیاری مواجه است، تصریح کرد: تنها قشری که می تواند با پاسخگویی مستدل این نسل مؤثر و هوشمند جامعه را قانع کند، روحانیت است.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حوزه و روحانیت می توانند بهترین، مطمئن ترین و امین ترین مرجع فکری، عقیدتی و فرهنگی برای دستگاه تعلیم و تربیت باشند، افزود: انتظار از آموزش و پرورش این است بیشتر از توان و ظرفیت طلاب و مبلغان جوان حوزه های علمیه در برنامه های فرهنگی و دینی مدارس بهره گیرند./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات