حضور بیش از ۴۲۰ طلبه خواهر در دوره تربیت مربی و هادیان سیاسی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام رضا اسکندری در نشست خبری دوره تربیت مربی و هادیان سیاسی بسیج اساتید و طلاب حوزه های علمیه خواهران که امروز در سالن جلسات مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد با اشاره به اهمیت برگزاری این دوره عنوان کرد: با تعامل میان حوزه علمیه و نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بستر خوبی برای فعالیت مشترک آماده شد که یکی از این برنامه های مشترک، برگزاری دوره های آموزش و تربیت مربی و هادیان سیاسی است.
وی افزود: این فعالیت ها در دو سطح اساتید و مبلغان در حال اجراست که سال گذشته بیش از 400 نفر از خواهران طلبه که 280 مبلغ و 120 استاد را شامل می شد، آموزش دیدند.
دبیر شورای عالی بسیج طلاب و اساتید حوزه های علمیه خواهران کشور تصریح کرد: این دوره های در دو سال برنامه ریزی شده است و پس از برگزاری این دوره، شرکت کنندگان در قالب کلاس های آنلاین و آفلاین به آموختن مباحث تخصصی می پردازند.
وی تربیت هادیان سیاسی را از مهمترین برنامه های بسیج طلاب و اساتید حوزه های علمیه خواهران کشور دانست و خاطرنشان کرد: در این دوره بیش از 420 مبلغ خواهر شرکت کرده اند که تلاش شده طلاب از تمامی مدارس کشور در این دوره شرکت کنند.
حجت الاسلام اسکندری اضافه کرد: این دوره با سه موضوع جایگاه ولایت فقیه و تأثیر آن در هدایت و مدیریت انقلاب، دشمن شناسی و بررسی نقش روحانیت در مقابله با استکبار در طول تاریخ برگزار شده است.
وی ادامه داد: بررسی نقش حوزه انقلابی و روحانیت آمیخته با آرمانگرایی، شجاعت، گذشت، فداکاری، ایثار در جهت بصیرت افزایی جامعه اسلامی یکی از کارهایی است که در این دوره دنبال شده است.
دبیر شورای عالی بسیج طلاب و اساتید حوزه های علمیه خواهران کشور تأکید کرد: تلاش بر این است تا شرکت کنندگان در این دوره بتوانند به عنوان مبلغ و هادی سیاسی در دانشگاه ها، مساجد، مدارس و فضاهایی که زنان جامعه حضور دارند حضور یافته و هوشمندی و بصیرت سیاسی آنها را ارتقا دهند.
وی ابراز کرد: در کنار حضور در فضای حقیقی جامعه، تلاش شده است که با شبکه سازی و راه اندازی جریانات تبلیغی، در فضای مجازی نیز فعالیت های مناسب و دامنه داری انجام شود و موضوعات بصیرتی در حوزه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی به صورت جدی تری دنبال شود.
حجت الاسلام اسکندری در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره از اساتیدی برجسته ای مانند حجج اسلام خسروپناه، پارسانیا، جمشیدی، مهاجرنیا و ارسطا برای آموزش طلاب شرکت کننده استفاده شد تا طلاب علاوه بر آموزش مباحث بنیادین، بتوانند سؤالات و شبهات خود را از آنها پرسیده و پاسخ مناسب را دریافت کنند./872/پ۲۰۲/ج