۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۵
کد خبر: ۵۰۱۹۷۷
آیت الله سیدان:

ریشه تمام بدبختی ها گناه و معصیت است

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان با تاکید بر اینکه مساله گناه و معصیت، مساله ای بزرگ و خطرناک است، گفت: هر بدبختی که به سر انسان بیاید در ارتباط با گناه و معصیت است.
ایت الله سیدان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله سید جعفر سیدان عصر امروز در چهارمین جلسه از سلسله جلسات اخلاقی که در محل بیت این عالم دینی برگزار شد، با اشاره به دعای استغفار حضرت علی(ع) «اَللّهُمَّ اِنّى اَسْتَغْفِرُكَ مِنْ كُلَّ ذَنْبٍ قَوِىَ عَلَيْهِ بَدَنى بِعافِيَتِكَ، اَوْ نالَتْهُ قُدْرَتى بِفَضْلِ نِعْمَتِكَ» گفت: در استغفاری که از این امام بزرگوار نقل شده، مضامینی بسیار مهم وجود دارد.

وی با بیان اینکه گناهان دارای درجه های مختلفی هستند و ریشه تمام بدبختی ها گناه و معصیت است، اظهار داشت: گناهان اعتقادی مثل شرک در حدی ناپسند است که خداوند متعال در قرآن کریم اعلام می کند کسی که مشرک بمیرد من او را نمی بخشم.

آیت الله سیدان با تاکید بر اینکه مساله گناه و معصیت، مساله ای بزرگ و خطرناک است، ابراز داشت: هر بدبختی که به سر انسان بیاید در ارتباط با گناه و معصیت است.

وی با بیان اینکه در خطبه های حضرت علی(ع) به پنج مطلب مهم تکیه به خداوند متعال، معصیت نکردن، سوال کردن هنگام ندانستن چیزی و استقامت در کارها برای انجام وظائف توصیه و سفارش شده است، گفت: گناه کردن آن قدر خطرناک است که در گفتار حضرت سجاد(ع) و در دعای 37 صحیفه سجادیه به تعبیری شگفت انگیزی تعبیر شده است.

استاد درس خارج حوزه علمیه خراسان تصریح کرد: تعبیر امام سجاد(ع) این است که اگر کسی تصمیم به معصیت گرفت و همت کرد که امر خداوند متعال را اطاعت نکند مستحق عذاب همیشگی و همه افراد گنهکار می شود.

وی در پایان گفت: صریح آیات قرآن کریم بیانگر این است که افراد گنهکار در آتش گرفتار هستند چون نیتشان این است از آتش که آمدند بیرون، مخالفت با پروردگار را داشته باشند./859/۲۰۲/ب۱ 

 

ارسال نظرات