رییس جمهور آینده زمینههای حضور جدی زنان در عرصه اشتغال را فراهم کند
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از فارس، مینو اصلانی رئیس بسیج جامعه زنان با بیان اینکه یکی از خطاهای عمده حوزه معاونت زنان در 4 سال گذشته نگاه حداقلی به زن بوده است، گفت: زنان ظرفیت گسترده و توانمندیهای خاصی دارند که در این 4 سال به آن توجه لازم نشده است.
وی اظهار داشت: معاونت امور زنان در این دوران تنها به کلیشههای غربی تاریخ مصرف گذشته از زن توجه کرده در حالی که امروزه در نظام غرب هم این کلیشهها منسوخ شده است.
رئیس بسیج جامعه زنان در ادامه اضافه کرد: کلیشههای غربی یک نگاه ابزارگونه به زن دارند که اندیشمندان غربی هم در حال حاضر به آن انتقاد میکنند.
اصلانی تأکید کرد: نگاه تکبعدی به زنان جامعه امروز باعث شده اساس و اصول خانواده به هم بریزد.
وی ادامه داد: بزرگترین ایرادی که میتوان به این نگاه تکبعدی داشت، مربوط به مسئله اشتغال زنان است در حال حاضر شرایط اشتغال زنان به گونهای است که به شأن آنها توجهی نمیشود.
رئیس بسیج جامعه زنان با بیان اینکه طبیعت زن به گونهای که تحمیل بسیاری از کارها بر او روا نیست، تصریح کرد: بر مبنای کلیشهها و تعهدات غربی این تحمیلات صورت میگیرد.
اصلانی در خصوص مطالبه موجود زنان از رئیس جمهور آینده نیز اظهار داشت: زنان جامعه ما انتظار دارند که در جامعه کرامت داشته باشند، یعنی در هر شغلی که دور از شأن آنها بوده و نگاه ابزارگونه به زن را دارد به کار گرفته نشوند.
رئیس بسیج جامعه زنان خاطر نشان کرد: دولت انقلابی آینده باید به احیای هویت زن مسلمان با به کارگیری به نظام های شغلی متنوع توجه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه زمینههای حضور جدی زنان در عرصه اشتغال باید دیده شود، اظهار داشت: در حال حاضر نظام شغلی میان زن و مرد در کشور ما مساوی است و این در واقع نوعی ظلم علیه زنان است.
وی افزود: ما باید نظامهای شغلی متعدد و متکثری مثل نظام شغلی نیمهوقت، تماموقت و پارهوقت داشته باشیم تا بتوانیم از ظرفیت زنان تحصیلکرده بیشترین استفاده را ببریم.
به عقیده وی، زنان نیروهایی متعهد و دارای انگیزه بالا برای پیش بردن اهداف انقلاب اسلامی هستند.
این مقام مسئول در خصوص وضعیت عفت و حیا در جامعه نیز خاطرنشان کرد: در دولت آتی برای بالا بردن عفت عمومی و ارتقاء وضعیت غیرتمداری در جامعه باید برنامههای مشخصی تهیه و اجرا شود.
وی در خصوص اشتغال خانگی زنان نیز گفت: اشتغال خانگی از جمله مطالباتی است که زنان در آن میتوانند توانمندیهای خود را در جهت تولید ملی نشان داده و کمککننده اقتصاد خانواده باشند اما به شرطی که در اقتصاد مقاومتی و اشتغال خانگی نهادینه شود.