ارتقای فرهنگ جامعه در گرو افزایش مطالعه است

به گزارش خبرگزاری رسا در بوشهر، حجتالاسلام سعید توکلیان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی، تصریح کرد: همه دستگاه های فرهنگی نسبت به ترویج فرهنگ کتابخوانی مسؤول هستند و باید با تدابیر لازم نسبت به این امر مهم اهتمام ورزند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی دشتی افزود: مسجد به عنوان یک مرکز مهم فرهنگی دینی از جایگاه ویژه ای برای ترویج فرهنگ مطالعه برخوردار است، اگر بخواهیم در مسیر توسعه فرهنگی کشور حرکت کنیم باید کتاب و کتابخوانی را به نسل جوان بشناسیم و این جایگاه را در بین افراد جامعه ترویج دهیم.
وی ادامه داد: تربیت نخبه های جامعه و افزایش آگاهی و ارتقای فرهنگ با افزایش مطالعه و کتاب خوانی صورت می گیرد.
رییس تبلیغات اسلامی شهرستان دشتی افزود: کتاب وسیله ای است که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می ماند و به آیندگان منتقل می شود، از این رو پیشوایان معصوم(ع) توجه ویژه ای به فرهنگ مکتوب داشتند و همواره پیروان خویش را به حفظ دانش و نوشتن آن سفارش می فرمودند./846/102/ب2