اجرای 61 پروژه عمرانی در بقاع متبرکه استان چهارمحال و بختیاری
حجت الاسلام مرتضی عزیزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با بيان اينکه ترويج سنت حسنه وقف منجر به کاهش فاصله طبقاتی در جامعه می شود، از وقف به عنوان يک مدل اقتصاد مردمی ياد کرد و افزود: وقف به گونه ای است که خود مردم برای ايجاد بستر تقويت وضعيت رفاه اجتماعی و امور معنوی اقدام به انجام آن می کنند.
وی با اشاره به این که حضرت علی(ع) چاه های بسیاری حفر و نخلستانهای فراوانی كاشت و آنها را وقف كرد و به پشتوانه همين وقفها به تبليغ دين پرداخت، ادامه داد: امامحسن(ع) نیز به پشتوانه وقفيات نيروهای انسانی تربيت می كرد و ساز و برگ جنگ را فراهم می ساخت و توانست نخستين حوزههای علميه را تشكيل دهد.
حجت الاسلام عزیزی ترویج فرهنگ وقف را بهترین راه مقابله با فقر و مشکلات اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: امروزه با ترويج و نهادينه سازی فرهنگ وقف می توانيم بر سرعت چرخه اقتصادی كشور بيفزاييم و فقرزدايی را در جامعه انجام دهيم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به حمدالله موقوفات در این استان روز به روز شکل بهتری به خود می گیرند، اظهار کرد: باید نیت واقفان را به سمت نیازهای روز جامعه سوق دهیم و این از ضرورتها است.
این مقام مسؤول وقف را بهترین باقیات الصالحات برای هر انسانی دانست و اظهار داشت: این سنت حسنه نیکوترین سند الهی و بهترین راه برای ترویج معارف دینی در جامعه محسوب می شود.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های مصوب عمرانی اوقاف چهارمحال و بختیاری در سال جاری اظهار داشت: بر اساس برنامه مصوب سال 95 در بخش بقاع متبرکه، 61 پروژه عمرانی با مساحت 69 هزار و 240 متر مربع در حال احداث، بازسازی، بهسازی و تکمیل است.
حجت الاسلام عزیزی با اشاره به اجرای 45 پروژه عمرانی بقاع متبرکه در سال گذشته تأکید کرد: در سال گذشته 30 هزار و 207 مترمربع عملیات عمرانی در بقاع متبرکه استان اجرا شد و این در حالی است که در سال جاری نیز با توجه به وضعیت جوی استان و سردسیر بودن آن پروژه های عمرانی برنامه ریزی و در حال اجراست.
وی تصریح کرد: براساس اجرای عملیات عمرانی تا پایان تیرماه سال جاری بقاع متبرکه چهارمحال وبختیاری با مساحت 48 هزار و 468 مترمربع از پیشرفت فیزیکی مطلوبی برخوردار بوده است.
حجت الاسلام عزیزی با اشاره به اینکه فعالیتهای عمرانی در بخش موقوفات استان در 7 موقوفه با مساحت 3 هزار و 680 مترمربع پیش بینی شده بود که در چهار ماهه ابتدای سال جاری محقق و صددرصد اجرایی شد، تأکید کرد: لازمه انجام هرگونه عملیات عمرانی در بقاع متبرکه تهیه طرح جامع است؛ به همین منظور تهیه طرح و نقشه های اجرایی در مورد بقاع متبرکه به عنوان یکی از اولویت ها مورد توجه این اداره کل قرار گرفته است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به اعتبارات عمرانی اختصاص یافته به پروژه های عمرانی خاطرنشان کرد: یکی از روشهای تأمین منابع مالی برای عملیات عمرانی در موقوفات و بقاع متبرکه بهره گیری از وام های اختصاصی سازمان اوقاف از طریق صندوق قرض الحسنه راسخون است./302/9457/ب1