۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۶
کد خبر: ۴۳۲۰۶۴
در بغداد؛

هفتمین سالروز ارتحال رییس فقید مجلس اعلای اسلامی برگزار شد

رییس مجلس اعلای اسلامی عراق، در سالگرد ارتحال سید عبدالعزیز حکیم گفت: رییس فقید مجلس اعلای اسلامی عراق خدمات وافری به مردم عراق در زمینه‎های مختلف کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مرحوم سید عبدالعزیز حکیم رییس فقید مجلس اعلای اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، هفتمین سالروز ارتحال حجت الاسلام سید عبدالعزیز حکیم رییس فقید مجلس اعلای اسلامی عراق در دفتر این مجلس در بغداد برگزار شد.

 

علما، اندیشمندان، مسؤولان، نمایندگان پارلمان، سیاستمداران، شیوخ عشایر و فرهنگیان در این مراسم حضور داشتند که برخی از آنان به سخنرانی پرداختند.

 

حجت الاسلام سید عمار حکیم، رییس مجلس اعلای اسلامی عراق در این مراسم به بیان شخصیت علمی و اخلاقی سید عبدالعزیز حکیم پرداخت و گفت: با توجه به این که هفت سال از ارتحال عزیز عراق (سید عبدالعزیر حکیم) می گذرد ولی همیشه وجودش را در کنارمان حس می کنیم و با راه و روش و سیره خود در میان ما موجود است. وی شخصیتی محوری بود که یادآور تاریخ جدید کشور است و خداوند متعال چنین مقدر کرد که این عالم عراقی در سکوت و به دور از جنجال و هیاهو به وظایف خود عمل کند.

 

وی افزود: اگر می خواهیم با شخصیت عزیز عراق آشنا شویم باید تاریخ جدید این کشور (پس از سقوط حکومت دیکتاتوری صدام) را مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم. حجت الاسلام و المسلمین حکیم فعالیت و بینش سیاسی متمایز داشت و شخصیتی تاثیرگذار در عراق به شمار می رفت.

 

رییس مجلس اعلای اسلامی عراق با اشاره به خدمات حجت الاسلام و المسلمین حکیم تصریح کرد: عزیز عراق در ابتدای امر مردی سیاسی نبود بلکه شخصیتی جهادی بود و بیشتر وقت خود را به فعالیت جهادی اختصاص می داد و پیش از سرنگونی صدام، دیکتاتور سابق این کشور  مسؤولیت پرونده های سیاسی را عهده دار شد.

 

رییس مجلس اعلای اسلامی عراق ادامه داد: سید حکیم در حالی وارد عرصه سیاسی عراق شد که این کشور با مشکلات مختلف دست و پنجه نرم می کرد. این شخصیت بزرگ در طول عمر خود همیشه درپی ایجاد فرهنگ زندگی مسالمت آمیز اقشار و طوائف مختلف عراق در کنار یکدیگر بود.

 

وی گفت: عزیز عراق قائل به همزیستی و زندگی مشترک تمام گروه ها و طوایف عراق بود و همواره بر ضرورت ایجاد معادله ای مشترک برای همزیستی در عراق تاکید می کرد و بر این باور بود که باید توافقی عادلانه در عراق صورت بگیرد تا هیچ غالب و مغلوبی در کار نباشد و همه در این کشور فرصت کار و فعالیت داشته باشند.

 

حجت الاسلام حکیم خاطرنشان کرد: عزیز عراق به خوبی خطرهای پیش روی این کشور را حس و درک می کرد بر این اساس در دوران حکومت صدام طرح تاسیس نیروی امنیتی مستقل از ارتش را با عنوان گروه های مردمی در دستور کار قرار داد که با مخالفت های شدید و متهم شدن به تشکیل گروه شبه نظامی روبه رو شد اما با تلاش وی این گروه تشکیل و امروز در قالب بسیج مردمی از مردم عراق و مقدساتشان دفاع می کند./994/ب902/د

ارسال نظرات