بعثت پيامبر اسلام بزرگترين نعمت الهي براي جامعه انساني است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالحسن میرعمادی، معاون حوزه علمیه مازندران صبح امروز در جمع طلاب مدارس علمیه ساری، بعثت پيامبر اسلام را بزرگترين نعمت الهي براي جامعه انساني دانست و گفت: خداوند با فرستادن هر پيامبري بر قوم خود، نعمتي را بر آنها عرضه كرد و بعثت پيامبر گرامي اسلام مرحله تكامل و اوج نعمت الهي بر بشريت بود.
وي افزود: هدف اساسي بعثت پيامبر(ص) تزكيه و تعليم بشريت بود و با توجه به جو اختناق و بداخلاقي موجود در جامعه جاهليت عربستان اين كار حركتي بس بزرگ و ارزشمند محسوب مي شود.
استاد حوزه علمیه مازندران، مبعوث شدن حضرت محمد به رسالت را نقطه عطف تاريخ اسلام و نيز بزرگترين حادثه تاريخ جهان اسلام دانست و خاطر نشان كرد: اگر از صدر اسلام تا آخر الزمان را به بدن انسان تشبيه كنيم بعثت پيامبر به عنوان قلبي تپنده در پيكره جامعه اسلامي خودنمايي مي كند.
حجت الاسلام میرعمادی پيامبر اسلام را بالاترين و كاملترين فرستاده خداوند بر بشريت دانست و او را معلمي خواند كه بالاترين متدها و مراحل آزمايش الهي را پشت سر نهاده بود.
وی قيام به عدالت، اتمام حجت آزادي و آزادگي را از ديگر اهداف بعثت پيامبر عنوان كرد و افزود: اگر بشريت به رسالت پيامبر معتقد مي بود و هدف اصلي بعثت را درك مي كرد ديگر هيچ اختلافي ميان مسلمانان باقي نمي ماند.
استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: طلاب جوان بايد با شناختن شخصيت و سیره پيامبر اسلام سعي كنند، ابعاد علمي، مذهبي و اجتماعي ايشان را سرلوحه كار و زندگي خود قرار دهند.
حجت الاسلام میرعمادی به هدف مهم پيام اسلام که از زبان حضرت پيامبر اکرم(ص) انتشار يافت، اشاره کرد و افزود: پيام بنيادي اسلام، بازگشت به هدف مشترک پيامبران، يعني توحيد و يکتاپرستي بود، باوري که ايمان بدان در آموزهاي مشهور از پيامبر اکرم مايه رستگاري انسان دانسته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در چنين تفکري، همراه با اقامه قسط که يکي از اهداف اصلي پيامبران الهي است، همه امتيازات بشري چون رنگ و نژاد و زبان و ديگر مسائل، تنها دستمايهاي براي شناخت مردمان از يکديگر دانسته شده و آنچه ملاک و ميزان برتري دانسته شده، تنها تقوا است.
معاون حوزه علمیه مازندران در بخش ديگري از سخنان خود به حيات تبليغي پيامبر اکرم(ص) اشاره کرد و افزود: يکي از جنبه هاي زندگي پيامبر(ص) که تاکنون توجه شايسته و بايسته اي به آن نشده حيات تبليغي آن حضرت است؛ يعني تأمل در روش هاي فرهنگي ارتباطي که به کار بستن آن موجب شد تا ساکنان عرب نواحي مرکزي شبه جزيره عربستان با دست کشيدن از باورهاي ديرينه و گرويدن به آييني نو زندگي جديدي را آغاز کنند.
وي افزود: پيامبراكرم(ص) در سيره تبليغي خود با برخورد و مواجهه با شرايط و مخاطبان گوناگون، با راهنمايي الهي بهترين و مؤثرترين شيوه ها را اتخاذ کرد و از اين طريق شيوه هاي کلي و جزیي، روش هاي دائم و موقت را تفکيک كرده است.
استاد حوزه علمیه مازندران در بخش پایانی سخنان خود به رهاوردهای بعثت پیامبر گرامی اسلام اشاره کرد و گفت: ايمان و گرايش به خداي تبارك و تعالي و توحيد ناب، اخوت و برادري، صفا و صميميت، تعاون و انفاق، همنوع دوستي، پايبندبودن به معيارهاي اخلاقي و ارزش هاي اسلامي از ديگر آثار پربركت بعثت پيامبر در جوامع اسلامي است.
وي گفت: اگر بخواهيم آثار بعثت پيامبر را به صورت عميق بررسي كنيم با مقايسه اجمالي بين كشورها و ممالك اسلامي و غيراسلامي متوجه ميشويم كه عواطف انساني و معيارهاي اخلاقي مثل حيا، عفاف و حجاب و توجه به نيازمنديهاي ديگران در كشورهاي اسلامي چقدر عميق است./950/202/ب2