۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵
کد خبر: ۳۱۰۹۳۲
مسؤول فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران:

اساسی‌ترین راه استقرار ارزش های دینی در جامعه، تقویت نهاد خانواده است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه اساسی ترین راه استقرار ارزش های دینی در جامعه، نهاد خانواده است، گفت: یکی از اساسی ترین راه های استقرار و استمرار ارزش های اخلاقی و دینی در جامعه، تقویت و تحکیم نهاد خانواده است؛ برای یافتن راه تقویت این نهاد ارزشمند توجه به این نکته ضروری است که پیوند خانوادگی در دو عنصر روانی و معنوی، قداست و محبت ریشه دارد.
اساسی‌ترین راه استقرار ارزش های دینی در جامعه، تقویت نهاد خانواده است

خانم پورمجیدی کارشناس مذهبی و مسؤول فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، در رابطه با خانواده و نقش زن در خانواده، گفت: خانواده یکی از زیر بنایی ترین و اولین نهاد اجتماع به شمار می رود، همچنین در احادیث آمده است، ازدواج و خانواده، محبوب ترین و عزیز ترین نهاد بشری نزد خداوند اعلام شده است.

 

این کارشناس مذهبی با اشاره به سخنان پیامبر اکرم(ص) بیان داشت: درهای آسمان، هنگام بروز 4 پدیده گشوده می شود که دو مورد از آنها مربوط به خانواده می شود، موقعی که عقد ازدواج برگزار می شود و هنگامی که فرزند بر چهره والدین خود نگاه می کند.

 

وی تصریح کرد: یکی از اساسی ترین راه های استقرارو استمرار ارزش های اخلاقی و دینی در جامعه، تقویت و تحکیم نهاد خانواده است؛ برای یافتن راه تقویت این نهاد ارزشمند توجه به این نکته ضروری است که پیوند خانوادگی در دو عنصر روانی و معنوی ، قداست و محبت ریشه دارد.

 

پور مجیدی ادامه داد: هر چه موجب تقویت قداست و محبت خانواده شود،این نهاد مقدس را تحکیم می بخشد و هرچه از محبت و قداست خانواده بکاهد،موجب سستی و فروپاشی خانواده می شود که رهنمود های بسیار ارزنده ای برای تقویت خانواده ارائه شده که مهم ترین آن ها وظایف مشترک زن و مرد، وظایف خاص مرد، وظایف خاص زن است.

 

وی با اشاره به مهم ترین وظایف اختصاصی زن در خانواده گفت: زن در خانواده باید مدیریت شوهر بر خانواده را بپذیرد و رعایت حق ریاست شوهر، آن قدر اهمیت دارد که بر پایه شماری از روایات، یکی از عوامل بهشتی شدن زن شمرده شده است.

 

مسؤول فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران با بیان دومین نقش زن در خانواده، عنوان کرد: دومین نقش زن در خانواده این است، در غیاب همسر، از هر جهت، امانتدار عفت خود، اسرار و اموال خانوادگی هستند و در برابر حقوقی که خداوند متعال برای آنها مقرر داشته است، وظایف خود را به خوبی انجام می دهند و مرتکب خیانت نمی شود.

 

وی با بیان آسیب های مرتبط با زن در خانواده عنوان کرد: آسیب هایی که از ناحیه زن، نهاد خانواده را تهدید می کند و ممکن است به فروپاشی نهاد خانواده بینجامد از جمله آزار دادن شوهر، ناسپاسی نسبت به شوهر ، انتظارات بی جا از شوهر،منت  نهادن بر شوهر ونیز مدارا نکردن باشوهر و خیانت به شوهر است.

 

پور مجیدی ضمن تشریح این آسیب ها، افزود: زن، بیشتر به محبت شوهر و مرد، به سپاس گزاری زن  نیاز دارد؛ از این رو در صورت عدم ارضای خواست روحی و یا واکنش متعارض با آن از سوی زن، علاقه مرد به زن آسیب می بیند و به تدریج این واکنش دوسویه، زنجیری از دلخوری درونی را پدید می آورد و بنیان خانواده را سست می نماید.

 

این کارشناس مذهبی ادامه داد: هر زنی که در درخواست نفقه، بر شوهرش فشار آورد و خارج از توانش چیزی بر او تحمیل کند، خداوند از او، توبه و کفاره نمی پذیرد مگر آنکه توبه کند و برگردد و در حد توانش از او چیزی بخواهد.

 

وی اضافه کرد: اگر زن چیزی به خانه شوهرش ببرد،سپس روزی بر سر او بزند؛اگر چه از عابد ترین مردمان باشد، اعمالش بر باد می رود مگر آنکه از سخنش بر گردد و از شوهرش پوزش بخواهد.

 

پور مجیدی در پایان گفت: خطرناک ترین آفتی که از ناحیه زن، نهاد خانواده را تهدید می کند، خیانت است./972/302/ب3

ارسال نظرات