غرب با بایکوت خبری نمیتواند از نفوذ پیام اربعین در قلب ملتها جلوگیری کند
حجت الاسلام سید موسی موسوی، رییس کمیسیون تحقیقات علمی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، اربعین را یک نماد سیاسی برای تشیع خواند و تصریح کرد: این حرکت سیاسیترین حرکت برای تشیع است که در این پدیده، بیست میلیون جمعیت به سوی یک محل مشخص حرکت میکنند، که جامعه استکبار از این هراس دارد و سعی در کوچک شمردن این پیاده روی گسترده و جهانگیر دارد.
وی پیاده روی اربعین را به ترکیب اخلاق و سیاست تعبیر کرد و ابراز داشت: یکی از پیام های این جریان گسترده ترکیب اخلاق و سیاست است، اخلاقی همچون ایثار و مهمان نوازی و رسیدگی به زائرین که در طول مسیر قابل مشاهده است.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر چنین جمعیتی در کشورهای غربی برای موضوعی یک کیلومتر پیاده روی کنند آن چنان تبلیغ و رسانه ای می کنند که تمام دنیا متوجه این موضوع شوند، اما مراسم اربعین را پوشش نمی دهند و آن را بایکوت می کنند که حرکت های خودشان را تحت الشعاع قرار ندهد بنابراین این پیاده روی سیاسیترین حرکت است.
دبیر علمی کمیته های تخصصی حوزه های علمیه سراسر کشور خاطرنشان کرد: سعی جوامع غربی در بی اهمیت نشان دادن این قضیه سیاسی بودن این موضوع را مشخص می کند و هوشیارند اگر پیام شیعیان که این همدلی و اتحادی که در یک مطلب بین آنها وجود دارد و از تمامی مذاهب دنیا به سوی یک مقصد در حال حرکت هستند به جهانیان ابلاغ شود به ضررشان خواهد بود.
حجت الاسلام موسوی در پایان با بیان اینکه دین یعنی اعتقادات و احکام و اخلاقیات است، اظهار داشت: اربعین در ادبیات دینی اسلام بسیار سفارش شده و وظیفه شرعی و اخلاقی یک مبلغ دینی این است که هرچه میتواند موارد دین را رعایت و تبلیغ کند؛ بنابراین از لحاظ اخلاقی تمام روحانیون وظیفه دارند که این امر مهم را به عهده بگیرند./875/ت302/ف