10 هزار دین پژوه در حوزههای علوم اسلامی دانشگاهیان، معارف اسلامی را فرا میگیرند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، حجت الاسلام روح الله حریزاوی مسؤول حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور صبح امروز در نشست خبری در دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: 10 هزار دین پژوه در 42 مرکز حوزه علوم اسلامی در در 25 استان مشغول به یادگیری معارف اسلامی هستند.
مسؤول حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور افزود: به طور میانگین هر سال 2500 نفر دین پژوه در حوزه علوم اسلامی دانشگاه هیان ثبت نام می کنند و دوره های در دو سطح عمومی و تخصصی را فرا می گیرند.
حجت الاسلام حریزاوی با تشریح اهداف این نهاد، ابراز داشت: جریان سازی گفتمان انقلاب اسلامی ، سازو کار تمدن اسلامی، پیگیری احیای گفتمان و پیشبرد دانشگاه اسلامی، تلاش برای سازوکار علوم دینی کرسی های آزاد اندیشی، ترویج روحیه آرمان گرایی همراه با واقعیت، ایجاد نخبه پروری فرهنگی، جذب الهی دانشگاه و ایجاد سازمان فارغ التحصیلان حزب الهی دانشگاه از اهداف و چشم انداز حوزه علوم اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه مأموریت و رسالت حوزه علوم اسلامی تعلیم و تربیت دانشجویان و عناصر مستعد و علاقه مند در صحنه های دانشگاه است، تصریح کرد: اولین قدم، برنامه ریزی منسجم و نظامند در مسیر درگاه نیروی انسانی می باشد که این هدف منوط به جذب دانشجویانی است که مستعد یک حرکت جهادی در سه عرصه جهاد علمی، فرهنگی، فکری در دانشگاه باشند.
حجت الاسلام نظیری محوری معاون جهاد علمی و فرهنگی حوزه علوم اسلامی کشور در ادامه این نشست با تأکید بر شناسایی دانشجویان توانمند و با استعداد درسطح دانشگاه ها گفت: باید معارف و مهارت هایی که لازمه دانشجویان در حرکت های جهادی و علم آموزی می باشد در اختیار دانشجویان قرار گیرد .
حجت الاسلام نظیری خاطر نشان کرد: دانشجو باید در صحنه دانشگاه حضور داشته باشد و افکار شوم و پلید و محل نفوذ دشمن را در عرصه دانشگاه رصد کند و تلاش کند مسئله ها را در صحنه دانشگاه پاسخگو باشد.
وی تدوین طرح نخبه پروری در ستاد حوزه علوم اسلامی دانشجویان را از موارد مهم برشمرد و بیان داشت: این امر عهده دار تربیت همه جانبه و جامع دانشجویان در عرصه های علمی، فرهنگی، فکری و تشکیل هسته تربیتی با محوریت مربیان متخصص و متعهد در سه حوزه تعلیم و معرفت افزایی، رشد اخلاقی و تهذیبی، خدمت جهادی و عرصه تبلیغ است که اولین گام در راستای تحقق ماموریت حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان می باشد.
حجت الاسلام نظیری با بیان اینکه دانشجو باید با تکلیف و ماموریت خود در دانشگاه آشنا باشد و آرمان و نقش و جایگاه بلندی در اثر گذاری داشته باشد، گفت: دانشجو نباید معطوف به تأمین معیشت مطلوب و موقعیت شغلی و اجتماعی باشد بلکه تلاش و همت خود را در راستای اهداف انقلاب و نظام بگذارد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام عبدالجلیل حسینی مدیر حوزه علوم اسلامی مرکز بوشهر با انتقاد به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه فقط به یک روز خاص اختصاص داده شده است و بازدهی لازم را ندارد گفت: انتظار می رود بتوانیم بین این دو مرکز علمی و فرهنگی استحکام و طرح مدونی ایجاد کنیم.
حجت الاسلام حسینی اظهار کرد :فعالیت حوزه علوم اسلامی دانشجویان، باید مرکزی جهت انتقال معارف دین و معبری برای حضور فعال اساتید و دانشجویان از سوی حوزه علمیه شود.
وی با تاکید بر اینکه پذیرش در حوزه علوم اسلامی دانشجویان به صورت رایگان است، بیان داشت: ثبت نام جهت پذیرش در ترم جدید از بهمن ماه آغاز می شود و زمان برگزاری کلاس ها در روزهای پنچشنبه و جمعه می باشد./846/202/ب3