۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸
کد خبر: ۲۸۲۱۵۱
مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت برگزار کرد؛

۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی قرآن ویژه خواهران

خبرگزاری رسا ـ مسؤول واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه این مرکز کار خود را از سال ۸۹ آغاز کرده است، گفت: از ابتدای تأسیس این مرکز تا کنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی قرآنی برای خواهران برگزار کرده است.
قرآن کريم

خانم مؤذن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) کار خود را از سال 89 آغاز کرده است، گفت: در این مرکز به صورت ماهانه هر سه ماه یک بار بین دو هزار و 500 نفر تا سه هزار نفر در دوره های آموزشی شرکت می‌کنند.

 

وی افزود: از سال 93 واحد آموزش غیر حضوری مرکز نیر راه اندازی شده و در مدت کمتر از یک سال هزار و 700 نفر کلاس توسط این واحد برگزار شده است.

 

مسؤول واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع)با اشاره به اینکه این مرکز از هشت سال به بالا در رشته‌های مختلف قرآنی، قرآن آموز پذیرش می کند، تصریح کرد: در حال حاضر در قسمت خواهران مرکز 100 مربی خواهر مشغول فعالیت بوده و در قسمت برادران هم حدود 60 تا 70 مربی مشغول آموزش قرآن آموزان هستند.

 

خانم مؤذن ادامه داد: از آن جایی که حرم حضرت فاطمه معصومه(س) مرکز و نقطه ثقلی در جهان اسلام است مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) در گسترش و ارتقای فرهنگ قرآنی در کشور نقش مؤثری داشته و در سه ماه اخیر 20 حافظ قرآن در مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت (ع) تربیت شده اند.

 

وی با اشاره به اینکه مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) تاکنون 11 دوره تربیت مربی برگزار کرده است، گفت: تاکنون از این دوره ها 90 مربی موفق به اخذ مدرک پایان دوره شده و دوره های را با موفقیت به پایان رسانده اند.

 

مسؤول واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) افزود: در طی مدت سال‌های گذشته مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) 350 نفر حافظ کل قرآن کریم داشته است.

 

خانم مؤذن تصریح کرد: یکی از دوره های شاخص مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) دوره مصحف است که در این دوره در مدت دو سال و نیم قرآن به صورت لغت به لغت برای شرکت کنندگان معنا می‌شود که این دوره نقش به سزایی در آشنایی با معنا، مفاهیم و تفسیر قرآن دارد که تاکنون 15 دوره مصحف در مرکز برگزار شده و 20 نفر از این دوره ها فارغ التحصیل شده اند.

 

وی رشته‌های ترجمه، مفاهیم، قرائت و حکمت‌های نهج‌البلاغه، تفسیر و صحیفه سجادیه را از دیگر رشته‌هایی عنوان کرد که در مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) به شرکت کنندگان آموزش داده می شود.

 

مسؤول واحد خواهران مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه دوره های آموزشی حرم تنها به خواهران خانه دار محدود نمی‌شود، گفت: نوجوانان هم در برنامه‌های آموزشی مرکز حضور پرشوری دارند و در ایام بازگشایی مدرسه‌ ها برنامه‌های مرکز در روزهای تعطیلی مدرسه‌ها یعنی پنج‌شنبه ها متمرکز شده است.

 

خانم مؤذن مهم‌ترین مشکل موجود در زمینه فعالیت‌های قرآنی را عدم همبستگی و اتحاد مؤسسات قرآنی، عدم حمایت مؤثر و جدی از قرآن آموزان و حافظان قرآن کریم، عدم برنامه‌ریزی منسجم برای استفاده بانوان به ویژه بانوان خانه دار از برنامه‌های قرآنی و کمبود استاد و مربی و عدم بروز رسانی اطاعات مربیان قرآنی عنوان کرد و گفت: تا زمانی که این مشکلات در سطح کشور بر طرف نشود فعالیت‌های قرآنی نخواهد توانست به ایده‌آلی که در جامعه اسلامی برای آن مشخص شده و رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید دارند برسد.

 

وی یادآور شد: دوره جدید برنامه‌های قرآنی مرکز از مهرماه آغاز شده و با توجه به محدودیت ظرفیتی از علاقه‌مندان تقاضا می‌شود هر چه سریعتر برای ثبت نام در این دوره ها اعلام آمادگی کرده و به شبستان نجمه خاتون مراجعه کنند./837/ت302/ی

ارسال نظرات