گلایه رهبر معظم انقلاب از برخورد شعاری با نامگذاری سال ها
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی، رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور امروز در اجلاسیه مشترک ائمه جمعه و فرمانداران مازندران در ساری با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب در آغاز هر سال با مردم ایران سخن می گویند و نامی را برای هرسال انتخاب می کنند، خاطر نشان ساخت: این نام گذاری ها، ذوقی و تفننی نیست و دارای فلسفه و مبنایی عمیق است.
وی اشاره به این که باید از برخوردهای تبلیغاتی با شعار سال پرهیز شود، بیان داشت: متأسفانه تاکنون برخورد با این نام ها، شعاری و تبلیغاتی بوده است و رهبر معظم انقلاب نیز گله هایی در این خصوص دارند و ائمه جمعه به خوبی می توانند در عملیاتی کردن این شعار نقش آفرینی کنند.
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با بیان این که رهبر معظم انقلاب بارها بر عملیاتی کردن شعارها و عدم برخورد شعاری با آن ها تاکید نموده اند، افزود: مسؤولان باید درک درستی از نام گذاری سال ها داشته باشند تا بتوانیم به بخشی از منویات رهبری جامه عمل بپوشانیم.
حجت الاسلام والمسلمین تقویت با اشاره به این که در سطح فرهنگ عمومی باید نیروهای دلبسته نظام را جهت ببخشیم، گفت: وارد کردن مردم در عرصه مدیریت جامعه، سیاست گذاری کلان غیر رسمی مردمی در چارچوب امامت و ولایت، فرهنگ سازی، جهت بخشیدن به امکانات کشور و کمک به مسؤولان اجرایی کشور از فلسفه های نام گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب است.
وی در ادامه با بیان این که در سال های اخیر نیمی از شعارهای سال نام گذاری شده از سوی مقام معظم رهبری، فرهنگی و نیمی، اقتصادی بوده اند، افزود: باید از چیستی و ماهیت همدلی تعریف درستی داشته باشیم.
رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: همدلی، توانایی ادراک دیگران و قرار دادن خود در موضع آنان است و با محبت، احساس و دوستی حاصل می شود و یک امر مهارتی و نیازمند آموزش دادن است و با همفکری که با استدلال، قانون، معرفت و شناخت بوجود می آید، متفاوت است.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی، تقویت آرامش و امنیت روانی جامعه، جلوگیری از بدبینی و سوء تفاهم، ایجاد رغبت به همکاری و تعاون، ایجاد حس خوشایند در انسان، رهایی از تنهایی، تقویت وحدت و همبستگی در درون جامعه و حفظ منابع ملی را از نتایج و آثار همدلی دانست و یاد آور شد: حسن ظن و گمان نیک، همسانی و هم سطحی با مردم و درک رنج دیگران از عوامل تقویت کننده همدلی و عیب جویی، ستیزه گری، سودجویی و منفعت طلبی، سوء ظن و بد گمانی و خودخواهی از عوامل مخدوش کننده همدلی هستند./950/پ202/ب1