شماره 302 ماهنامه سلام بچهها منتشر شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 302 ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچهها ویژه اردیبهشتماه 1394 به مدیر مسؤولی سعید روستاآزاد از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم چاپ و روانه بازار شد.
در این شماره میخوانیم: «صفحه خدا»، «سرمقاله/ سختگیری بیش از حد»، «تقویم»، «قصههای قرآن/ بشیر! چه میکنی مرد؟»، «شعر»، «داستان/ عملیات نجات از امتحان»، «مردی برای همیشه»، «گفتوگو/ گلکاری با گچ روی تخته سیاه»، «کتابهای گمشده/ درّه نادره»، «جاده بهشت»، «روز جهانی کتاب»، «آگهی» و «آنقدر معروف شوی که مردم با انگشت تو را نشان دهند».
در بخشی از این ماهنامه با عنوان مردی برای همیشه آمده است: «روزی ابوجهل، دشمن سرسخت پیامبر صلیالله علیه وآله، نزد مشرکان سوگند خورد که محمد را هنگام نماز بکشد تا دیگر نامی از او نباشد. روزی به او خبر دادند که محمد در کعبه نماز میخواند و این بهترین فرصت برای کشتن اوست.
ابوجهل سریع خود را به محمد رساند، او قطعه سنگ بزرگی در آن نزدیکی دید. آن را به زحمت بلند کرد و به پیامبر صلیالله علیه وآله نزدیک شد. پیامبر به سجده رفته بود. ابوجهل سنگ را بلند کرد تا بر سر پیامبر صلیالله علیه وآله بزند؛ اما هر کار کرد، سنگ از دستانش جدا نشد. گویی سنگ به دستانش او چسبیده بود! او با همان حالت از پیامبر صلیالله علیه وآله دور شد. وقتی به طرف دوستان خود رفت، سنگ از دستانش جدا شد و بر زمین افتاد».
«حساب و کتاب/ خالی از توهم شو»، «رازهای نهجالبلاغه»، «ایران را بگردیم»، «معرفی کتاب»، «داستان»، «اتاق مشاور»، «کسانی که لبخند آفریدند»، «یک روز، یک شغل»، «این یک نفر»، «حکایت» و «با گذشتگان قدمی بزنیم» از دیگر موضوعات مطرحشده در این ماهنامه است.
در ذیل بخش دیگری از این ماهنامه با موضوع نهجالبلاغه، رازهایی از این کتاب گرانسنگ آمده است که قسمتی از آن به این شرح است: نهجالبلاغه از مهمترین کتابهای مسلمانان است و شیعیان به این کتاب اَخ القرآن(برادر قرآن) میگویند. پروفسور هانری کربن، فیلسوف معروف فرانسوی میگوید: پس از قرآن و احادیث پیامبر صلیالله علیه و آله، نهجالبلاغه در درجه اول اهمیت قرار دارد؛ از این رو، باید نهجالبلاغه را از مهمترین سرچشمههایی دانست که متفکران شیعه، از آن سیراب گشته اند.
نماینده آیتالله بروجردی در کشور آلمان میگوید که به دستور ایشان، کتاب نهجالبلاغه را به یکی از دانشمندان بزرگ برای ترجمه به زبان آلمانی دادم. او روزی نزد من آمد و گفت: این چه کتابی است که هر چه در ترجمه آن پیش میروم، عظمت آن را بیشتر درک میکنم؟ به راستی، کتاب عجیب و شگفتی است و من خودم را در برابر آن بسیار کوچک میبینم.
در بخش پایانی ماهنامه سلام بچهها نیز موضوعاتی همچون «جدول فارسی و انگلیسی»، «فقیه کوچک»، «داستان یک شعر»، «شعر»، «آزادیخواهان»، «گفتوگو»، «قصهها و شخصیتها»، «خانهها و رنگها»، «داستانک» و «فرم اشتراک» به چشم میخورد.
گفتنی است، قسمتی از ماهنامه سلام بچهها نیز به نوشتههای نوجوانان اختصاص داده شده که با عنوان آسمانه مزین شده است و شامل بخشهای مختلفی چون شعر، سرمقاله، داستان و نثر ادبی در 15 صفحه میشود.
شماره 302 ماهنامه فرهنگی نوجوانان ایران با عنوان سلام بچهها ویژه اردیبهشتماه 1394 به مدیر مسؤولی سعید روستاآزاد از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در 68 صفحه به قیمت 3500 تومان چاپ و روانه بازار نشر شد./907/پ202/ب4