دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین:
مجلس دهم باید بصیر و انقلابی باشد/ یونسی به خاطر اظهاراتش باید توبه کند
خبرگزاری رسا ـ دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: مجلس دهم باید مجلسی اصولگرای، ولایی و بصیرت عمیق داشته باشد، سنسور هایش خوب کارکند و به موقع وصل و به موقع قطع شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، پنجشنبه شب در نشست شورای اصولگرایان کاشان ، ، مجلس دهم را در مقایسه با مجلس نهم دارای یک فرصت و یک تهدید برای اصولگریان دانست و افزود: در انتخابات مجلس نهم عدم حضور رقیبی به نام اصلاح طلبان تهدید جدی برای اصولگریان بود اما حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم برای تحقق وحدت و همدلی و اتحاد و ضرورت احساس نیاز به این مؤلفه ها برای اصولگریان یک فرصت محسوب می شود.
وی افزود: اگر چه هنوز هم ممکن است اختلاف نظرهایی وجود داشته باشد و دل خوری هایی از رقابت دوره های گذشته وجود داشته باشد اما این اتحاد و همدلی بین اصولگریان حفظ شده و این یک فرصت بر ای اصوالگریان است.
به گفته وی، اصولگریان باید از حضور اصلاح طلبان در انتخابات دهم به عنوان یک فرصت برای رسیدن به نقطه مشترک و چشم انداز ترسیم شده برای ائتلاف صد درصدی استفاده کنند و اگر به ائتلاف صد در نرسید حداقل از 95 درصد پایین تر نرود.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین، موقعیت کنونی را موقعیت خطیری برای اصولگریان خواند و تأکیدکرد: مجلس دهم باید مجلس اصولگرای مدبر ولایی بصیر باشد و بصیرت عمیق داشته باشد، سنسور هایش خوب و به موقع کار کند و موقعی که باید قطع شود قطع شود و موقعی که باید وصل شود، وصل شود.
باهنر یاد آورشد: برخی وقت ها وظیفه داد زدن است اما برخی وقت ها وظیفه سکوت کردن است، بنابراین باید مواظب بود جای این دو عوض نشود و آنجایی که باید سکوت کنیم داد بزنیم و آنجایی که باید داد بزنیم سکوت کنیم این به معنای بی بصیرتی است.
وی با اشاره به این که شاخصه های بصیرت را رهبر معظم انقلاب اعلام کرده است گفت: به غیر از دشمن شناسی و دوست شناسی در بحث بصیرت، مهم زمان شناسی است چرا که بعد از واقعه کربلا و عاشورا خیلی ها رفتند و جنگیدند و به شهادت رسیدند اما هیچ کدام از آنها شهدای 72 تن نمی شوند چون آنها هم شجاعت داشتند و هم اخلاص و بصیرت داشتند و هم زمان شناس بودند و می دانستند چه موقع باید بیایند و به موقع هم آمدند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تأکید کرد: مجلس دهم نیاز به افرادی بابصیرت دشمن شناس، دوست شناس و از همه مهمتر زمان شناس دارد تا به موقع تصمیم گیری کند.
در تعیین نهاییکاندیدای مورد نظر مجلس خبرگان به جامعتین رجوع می کنیم
باهنر در ادامه با اشاره به دو انتخابات مهم مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در سال جاری یاد آورشد: همه گروه ها و جناح ها تلاش می کنند ، تولید فکر می کنند و ترویج افکار می کنند و انتظار دارند تا یک روزی میوه تلاش های خود را بچینند و همه دوست دارند که انتخابات خوبی را داشته باشیم.
باهنر گفت: هر دو انتخابات مهم هستند و هیچ کدام از این دو انتخابات نباید تحت الشعاع دیگری قرار بگیرد یعنی به دلیل اهمیت مجلس خبرگان رهبری ، حساسیت انتخابات مجلس شورای اسلامی را فراموش کنیم و یا به دلیل حساسیت بالای انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات مجلس خبرگان را تحت الشعاع قراردهیم.
به گفته وی، دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی باید موازی و پرتوان و پر تلاش و با بصیرت کافی و کامل به پیش برود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در باره اهمیت انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: نمی خواهم بگویم هیچ مشکلی وجود ندارد و یا هیچ تهدیدی وجود ندارد اما تهدیداتش، تهدیدات قابل توجهی نیست و اگر برخی براساس پرخوری و پرحرفی ممکن خواب های آشفته ای ببیند اما این خواب ها با همت ملت بزرگ ایران تعبیر نخواهد شد و ما مطمئن هستیم نتیجه مجلس خبرگان رهبری نتیجه خوبی خواهد بود، البته نباید غفلت شود چرا که هر چقدر هم احتمال ضعیف باشد اما چون محتمل قوی است باید دقت کرد و اگر حتی 5 درصد احتمال بدهیم ممکن در مجلس خبرگان کسانی بروند که نخواهند در مسیر طبیعی انقلاب شنا کنند، 5 درصد عدد پایینی است اما چون مجلس خبرگان، مجلس خطیری است نباید به 5 درصد بی توجه بود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: ما دو مرجع روشن و مشخص و قدرتمند و سابقه دار و امتحان پس داده ای به نام جامعه روحانیت مبارز تهران و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم داریم و اگر قرار باشد در خبرگان هم تلاش کنیم در حد چاپ پوستر و بنر و برگزاری همایش است اما در تعیین نهایی کاندیدای مورد نظر به جامعتین رجوع می کنیم و امید داریم که جامعتین بتوانند به وظیفه حساس خود در این برهه عمل کنند.
اهمیت انتخابات مجلس شورای اسلامی را در تفاوت مجلس ششم با مجلس هفتم و هشتم می توان دید
باهنر همچنین انتخابات مجلس شورای اسلامی را هم مهم خواند و گفت:ما دوسؤال جوانها را همواره باید پاسخگو باشیم چرا که برخی می گویند چه تفاوتی دارد چه کسی به مجلس برود کاری برای ما نمی کنند و زمانی که وارد مجلس شدند فراموش میکنند و فرقی هم نمی کند اصولگرا باشد و یا اصلاح طلب باشد و این شبهه ای است که ممکن است در اذهان جوانان ایجاد شود.
وی با اشاره به این که باید موارد نقض این شبهات یاد آوری شود چون عالم و آدم متوجه شدند مجلس ششم با مجلس هفتم و هشتم زمین تا آسمان متفاوت است افزود: یکی خراطی می کند و می تراشد و لاغر می کند و بنیه اتحاد و وحدت و همدلی و همراهی را سوهان کاری می کند اما یکی دیگر هم افزایی ایجاد می کند و فربه می کند.
وی افزود: چه کسی به مجلس برود مهم است چون 7 تیر سال 60 فاجعه عظیم تروریستی منافقین را که 72 نفر از بهترین یاران انقلاب را که در بین آنها نمایندگان مجلس هم بودند به شهادت رسیدند، اما روز بعد تعدادی از مجروحان این حادثه که به شدت مجروح شده بودند با برانکارد به مجلس تا این آرزو بر دل دشمنان اسلام بماند که حتی یک روز کار مجلس شورای اسلامی تعطیل نشود، این ها یک نماینده مجلس در نظام اسلامی بودند اما بیش از 70 نفر از نمایندگان مجلس ششم تحصن کردند و قصد داشتند تا همه وزرا و نمایندگان و ائمه جمعه در یک روز اعلام استعفا کنند تا کل نظام را بر هم بریزند.
باهنر یاد آور شد: تفاوت بین دو نماینده که یکی برای این که مجلس یک روز از رسمیت نیافتد با تن مجروح در مجلس حاضر می شود اما یک نماینده دیگر به دنبال این است که از چه راهی می تواند کاری کند که مجلس از رسمیت بیافتد، لذا چه کسی برود مجلس مهم است و مردم نباید بی تفاوت باشند.
تیم مذاکره کننده ایران فقط امتیازات گرفته شده را بیان می کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، محمدرضا باهنر، نایب رییس مجلس شورای اسلامی همچنین در نشست فصلی مشترک اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی جامعه اسلامی مهندسین، ظهر امروز در جمع اعضای این حزب در مجتمع خورشید اردهال مشهد اردهال کاشان، گفت: کشورهای اروپایی و آمریکا امتیازات گرفته شده و نشده را برای مردم خود بیان می کنند اما تیم مذاکره کننده ایرانی فقط امتیازات گرفته شده را بیان می کند و بیان امتیازات گرفته نشده به دلیل هیاهوها و دلواپسی ها، جرأت عنوان کردن آن را ندارند.
وی افزود: تیم مذاکره کننده 80 درصد امتیازاتی را که کسب کرده است را می گوید اما 20 درصدی را که کسب نگرده را نمی گوید و حتی عنوان می کند که 120 درصد امتیاز گرفته است و این موضوع به علت مشکلات دیپلماسی عمومی در ایران است.
باهنر با اشاره به این که باید در زمینه مذاکرات در خوف و رجا باشیم، گفت: من 16 سال با آقای روحانی در مجلس همکار بوده ام و برخی از مواقع جملاتی را ایشان عنوان می کنند که موجب تعجب من می شود، چرا که گفتن آن جمله ضرورتی و هیچ نفعی ندارد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به این که آقای روحانی انسانی قوی، مستدل و منطقی است، گفت: مأمور نیروی انتظامی مأمور اجرای قانون است که این موضوع منطقی، شرعی و قانونی است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی افزود: قصد رئیس جمهور از بیان مطلب شان در مورد نیروی انتظامی، توهین به مبانی اسلام و احکام اسلام نبود، چرا که ایشان برخواسته از حوزه علمیه و شخصی متدین و عضو مجلس خبرگان رهبری است اما در بکار بردن واژه ها باید بیشتر دقت شود.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: ناجا مسؤول اجرای اسلام است که این کار باید از مسیر قاونی آن انجام شود، چرا که کسی حق اعمال و اجرای اسلام را از مبانی غیر قانونی ندارد و احکام اسلامی باید بر مبنای قانون جمهوری اسلامی باشد.
خط قرمز ما، فتنه و انحراف است
وی با اشاره به این که آقای احمدی نژاد به عنوان یک شخصیت حقوقی مشخص و واحد در جامعه مطرح نیست، افزود: برخی از اطرافیان آقای احمدی نژاد ایشان را ترک کردند و برخی دیگر بنا به تکلیف تا پایان دولت دهم ایشان را همراهی کردند اما با اعتقادات احمدی نژاد مشکل داشتند و احمدی نژاد بدون مشایی را قبول داشتند و برخی دیگر آقای احمدی نژاد را با آقای مشایی قبول دارند که این ها را نباید با همدیگر یکی دانست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: این افراد اصولگرا هستند و باید جذب شوند و برخی که انحرافی هستند را باید جدا دانست و انقلابی های آنها را باید حمایت کرد و صرف این که طرف استاندار احمدی نژاد بوده است نباید طرد شود، چرا که خط قرمز ما فتنه و انحراف است.
باهنر با اشاره به این که بعد از جنگ جهانی دوم تنها جنگی که یک طرف تمام قدرت ها و طرف دیگر دست خالی بود، جنگ ایران و عراق است که صدام امکانات و تجهیزات نظامی روز غرب را استفاده می کرد، افزود: در تمامی جنگ های 200 سال گذشته کشور ایران، قسمتی از سرزمین ما به تسلط دشمن در می آمد، اما در جنگ تحمیلی بعد از 8 سال مقاومت، یک وجب از سرزمین هم به دست دشمن اشغال نشد.
آمریکا قصد دادن حقوق ایران را ندارد
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین افزود: آمریکا به دنبال کنار آمدن با ایران است و قصد ادای حق واقعی خود نسبت به ایران را ندارد، چرا که هیچ مشکلی در خاورمیانه و منطقه حل نخواهد شد، جز با رضایت ایران اسلامی و آنها به دنبال حل مشکل اسرائیل نیز هستند که ما آن رژیم را نامشروع می دانیم و باید از بین برود و هیچ تردیدی هم در آن نیست.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که برخی مطرح می کردند که چرا به برخی کشورهای منطقه کمک می شود، افزود: کمک به آن کشورها قابل توجه نیست و از طرفی به عنوان یک مسلمان وظیفه حمایت از برادران مسلمان خود را داریم و مهمتر از همه آن که این کمک های اندک، مرزهای استراتژیک ایران را صدها کیلومتر دورتر از ایران قرار داده است، چرا که مرز دفاعی ما در دمشق و لبنان است.
وی گفت: یک کشور بسیار باید هزینه کند تا مرز دفاعی خود را تا این حد گسترش دهد که این اقدامات سراسر برد محسوب می شود و نعمت الهی است.
وی با تأکید بر عدم استفاده از امکانات دولتی در انتخابات گفت: این کار خلاف شرع و قانون است، ضمن این که سخنرانی افراد حاضر در کابینه دولت و احزاب شان هیچ مشکلی ندارد، از این رو اعضای کابینه دولت می توانند عضو یک حزب باشند، اما دولت نباید کار حزبی کند.
باهنر در مورد صحب حجت الاسلام یونسی در مورد عراق گفت: مسؤولان عراق خود از ارزش موضع حجت الاسلام یونسی در کشور ایران مطلع هستند و در هر صورت صحبتی به اشتباه انجام شده است که باید توبه کند./1307/پ201/ج
ارسال نظرات