۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵
کد خبر: ۲۵۴۸۵۳
مدیر مرکز نمایندگی حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی:

برای احیای نهی از منکر باید از ظرفیت‌های حوزه استفاده کرد

خبرگزاری رسا ـ مدیر مرکز نمایندگی حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با بیان این که برای احیای امر به معروف و نهی از منکر باید از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه و طلاب جوان استفاده شود، گفت: طلاب و روحانیت در صف پیشگام ایجاد تغییرات و تحولات فرهنگی در جامعه هستند و به دلیل اقتدای مردم به این قشر همکاری روحانیت در برنامه‌های بلندمدت فرهنگی و دینی نتیجه بسیار مطلوبی دارد.
حجت الاسلام مشرفي مسئول نمايندگي مركز مديريت حوزه علميه خراسان جنوبي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند، حجت الاسلام محسن مشرفی، مدیر حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی، ظهر امروز در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با بیان این که باید از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه و طلاب در راستای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر استفاده شود، گفت: احیای این فریضه ضمن کاهش گناه و جرائم و آسیب‌های اجتماعی موجب افزایش هم بستگی در میان آحاد جامعه می‌شود.

 

وی با اشاره به این که احیای این فریضه الهی در جامعه وظیفه یک قشر و گروه خاص نیست، افزود: همه مؤمنان و به‌ ویژه طلاب باید برای اجرای این رسالت همگانی که امام حسین(ع) و یاران ایشان به خاطر احیای آن به شهادت رسیدند تلاش کنند، زیرا پایه‌های نظام اسلامی به احیای این فریضه الهی وابسته است.

 

مدیر مرکز نمایندگی حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با بیان این که در احیای این فریضه باید از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه و طلاب جوان استفاده شود، تصریح کرد: طلاب و روحانیت در صف پیشگام ایجاد تغییرات و تحولات فرهنگی در جامعه هستند و به دلیل اقتدای مردم به این قشر همکاری روحانیت در برنامه‌های بلندمدت فرهنگی و دینی نتیجه بسیار مطلوبی دارد.

 

حجت الاسلام مشرفی با بیان این که تقویت ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر موجب هم‌افزایی در میان گروه‌ها و اقشار جامعه می‌شود، گفت: در این راستا باید تمام حلقه‌هایی که می‌توانند در اجرایی شدن هر چه بهتر تذکر لسانی کمک کنند، بکار گرفته شوند.

 

وی از آمادگی حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی برای اجرایی کردن طرح تذکر لسانی در سطح استان خبر داد، گفت: نوع برخورد آمر به معروف و ناهی از منکر سبب آگاهی بخشی و استقبال مردم از احیای این فریضه الهی خواهد شد.

 

مدیر مرکز نمایندگی حوزه‌های علمیه خراسان جنوبی با اشاره به این برای اثر بخشی این فریضه در جامعه باید احترام و شخصیت فرد امر شوند و نهی شونده حفظ شود، ادامه داد: در اسلام هیچ چیز بالاتر از آبروی یک انسان نیست و ما حق نداریم به این بهانه آبروی یک شخص را در جامعه مورد تردید و خدشه قرار دهیم.

 

لازم به ذکر است، در حال حاضر هم طلاب خراسان جنوبی و قشر روحانیت به صورت خود جوش و تخصصی در حوزه احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر فعال بوده و در قالب تیم‌های چند نفره در کنار معتمدان و افراد متدین مشغول احیای این واجب فراموش شده در سطح جامعه هستند./968/پ202/ف

ارسال نظرات