اثبات فضایل حضرت زهرا بهترین راه پاسخ به شبهات است
حجت الاسلام احمد زاد هوش رییس جامعة المرتضی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به مقام والای حضرت زهرا(س) گفت: در منابع معتبر اهل سنت به صورت فراوان روایاتی از رسول اکرم(ص) درباره فضایل حضرت زهرا(س) بیان شده است.
وی افزود: اخیرا در جوار مسجد النبی در مدینه مقابل باب 8 نمایشگاهی با عنوان اسماء الحسنی از سوی شئون مسجد برگزار شد که برخی از این روایات فراوان در آن نمایشگاه استفاده شده بود، امام جمعه مدینه در خطبه های نماز جمعه روایتی از قول رسول اکرم(ص) بازگو می کرد، در این روایت آمده هرگاه فاطمه بر پدر وارد می شد، حضرت تمام قد در مقابل او ایستاده و دست او را می بوسید و به جای خود می نشاند.
معاون پژوهش پژوهشکده حج و زیارت با بیان این که رفتار رسول اکرم(ص) با دخترشان صرفا عاطفی نبود، اظهار داشت: عمل رسول اکرم(ص) سیره ایشان را ثابت می کند، به نظر می رسد که اظهار نظرهای سخفیفانه وهابیت و سلفیت به دلیل مقابله کردن با شیعه است.
وی ادامه داد: در مقام اثبات فضایل بی شمار حضرت زهرا(س) و مستند بین شیعیان باید بیان شود که این راه بهترین مسیر برای مبارزه با شبهه پراکنی های پوچ وهابیت است، از زمان رحلت رسول اکرم(ص) تا زمان شهادت حضرت زهرا(س) حضرت جبرئیل بسیار خدمت ایشان می رسید، از همین رو ایشان محدثه بودند.
حجت الاسلام زادهوش با بیان این که خطبه ها و دعاهای حضرت زهرا(س) باید مرور شود، ابراز داشت: با مرور سخنان حضرت زهرا(س) می توان فهمید که این کلمات از زبان فردی عادی خارج نشده است، زمانی که خداوند به پیامبر فرمود که به فاطمه(س) بگو از من در خواستی داشته باشد حضرت زهرا(س) فرمود جز دیدار وجه الله حاجتی ندارم.
وی با اشاره به انگیزه های وهابیت از شبهه پراکنی درباره ائمه طاهرین(ع) عنوان کرد: هر اندازه که جایگاه اهل بیت(ع) پر رنگ تر شود به صورت طبیعی ظلم ستیزی و حق طلبی بیشتر خواهد شد، از همین رو بطلان غاصبان و دشمنان بیشتر مشخص می شود.
رییس جامعة المرتضی ترویج هرچه بیشتر فرهنگ فاطمی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: مسؤولان باید به صورت جدی جلوی افراط گری ها و غلو را بگیرند، همانگونه که در بین اهل سنت تکفیری ها و افراطی های تند رو وجود دارد، در شیعه نیز برخی افراد پا را فراتر از از حد مجاز می گذارند؛ گفتن حقیقت بدون هزینه است اما رفتارهای غیر عقلانی سبب خراب شدن کار می شود.
وی با بیان این باید مراقب بود تا ترویج فرهنگ فاطمی حربه ای علیه وحدت نشود، گفت: وحدت باید به خوبی فهمیده شود، اگر کسانی تصور می کنند که به بهانه فرهنگ فاطمی می توانند وحدت ر از بین ببرند سخت در اشتباه هستند.
معاون پژوهش پژوهشکده حج و زیارت با بیان این که به هیچ وجه تقارن نوروز با ایام فاطمیه منافات ندارد، اظهار داشت: اگر این دو مناسبت با یکدیگر منافات داشتند طبیعت خود را نو نکرده و خداوند متعال بر درختان شکوفه ایجاد نمی کرد.
وی ادامه داد: مردم به خوبی می فهمند که باید حرمت خاندان رسول اکرم(س) رعایت کنند، کارهایی همانند دید و بازدید و خانه تکانی هیچ منافاتی با ایام شهادت حضرت زهرا(س) ندارد، رسانه نیز باید توجه داشته باشند که حساسیت بی جا نشان ندهند، رسانه ها فقط باید این مسأله را به درستی انجام دهند./1323/ت302/ی