رویکرد لایحه بودجه پیشنهادی دولت درباره اقتصاد مقاومتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ناصر عاشوری، نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی، در برنامه «اقتصاد ایران» شبکه پنج صدا و سیما، به مزیتهای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت کشیدن نیست بلکه سیاستهای اقتصادی جدیدی را در حوزههای مختلف پیشروی دولت میگذارد و تجدید نظر کردن در نحوه هزینهها و عملیاتی کردن بودجه میتواند از مزیتهای اقتصاد مقاومتی باشد.
وی افزود: درباره اقتصاد مقاومتی برخلاف روال سالهای گذشته، رویکرد لایحه بودجه این است که درآمدهای جدیدی غیر از نفت برای دولت پیشبینی شده است.
نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی به نحوه هزینههای دولت اشاره کرد و اظهار داشت: در هزینهها باید از اسرافها جلوگیری شود و همچنین هزینههای مازاد و غیر ضروری حذف شوند.
وی ابرازداشت: کشور ما قدرت اقتصادی بالایی دارد و غیر از منابع نفتی، تکیهگاههای درآمدی جدیدی در حوزه گردشگری و معادن میتوانیم ایجاد کنیم.
عاشوری با اشاره به رویکرد لایحه بودجه پیشنهادی دولت درباره اقتصاد مقاومتی یادآور شد: این که یک سوم تکیهگاه بودجه کل کشور متکی به نفت است گویای این است که دولت و مجلس رویکرد جدیدی را در اقتصاد کشور دنبال میکنند.
وی در پایان پروسه زمانی چهار ساله را برای قطع وابستگی به نفت، کافی دانست و گفت: اگر بتوانیم اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنیم و به منابع غیر نفتی گرایش پیدا کنیم، چهار سال دیگر خواهیم توانست تکیه گاه نفت را به طور کلی حذف کنیم و پس از آن اگر فروشی نیز از این ناحیه انجام گیرد، میتوان در صندوق توسعه ملی ذخیره کرد./908/202/ش