۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۶
کد خبر: ۲۲۵۳۰۹
رییس ستاد زکات خراسان جنوبی مطرح کرد؛

ضرورت فرهنگ سازی پرداخت زکات در جامعه

خبرگزاری رسا ـ رییس ستاد زکات خراسان جنوبی،‌ گفت: باید از طریق روش های علمی و نمودارهای مختلف نقش زکات را در بهبود شرایط اقتصادی و فراهم کردن بسترهای کار آفرینی برای مردم تبیین کرد.
همايش زکات در تبريز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند حجت‌الاسلام حسین فلسفی، رییس ستاد زکات خراسان جنوبی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک عید غدیر با بیان این که مردم خراسان جنوبی در امر پرداخت زکات پیشگام هستند، گفت: پایبندی مردم به پرداخت زکات نیازمند بستر سازی محکم فرهنگی است و در حال حاضر باید فواید و برکات زکات از طریق روش های علمی در رونق فعالیت های اقتصادی و اشتغال زایی برای مردم تبیین شود.

 

وی با اشاره به این که در روایات ذکر شده که هرکس زکات مالش را نپردازد نمازش قبول نمی‌شود، گفت: کسی که زکات پرداخت می‌کند هم زمینه رستگاری خود و هم زمنیه رفع مشکلات اقتصادی و عمرانی جامعه را فراهم می کند.

 

رییس ستاد زکات خراسان جنوبی با بیان این که باورهای اعتقادی، فکری، فرهنگی و ریشه‌های آن در امر زکات باید برای مردم تبیین شود، افزود: زکات یک فریضه الهی و تکلیف شرعی برای همه مردم است که هرکس شرایط آن را داشته باشد باید این فریضه را انجام دهد.

 

حجت الاسلام فلسفی با بیان این که زکات از فروعات دین مبین اسلام است و تاثیر بسیاری در تربیت خانواده و نسل‌ها می‌گذارد، افزود: پرداخت زکات و وجوهات شرعی نقدینگی مورد نیاز را در شرایط حساس فراهم و موجب افزایش و توسعه فعالیت‌های عمرانی در مناطق مختلف می‌شود.

 

وی توجه به پرداخت زکات و انجام این فریضه الهی را واجب و ضروری عنوان کرد، گفت: زکات بهترین راهکار برای مبارزه با فقر و رفع مشکلات مالی نیازمندان و همچنین رفع نیازهای عمومی جامعه است که مردم با پرداخت زکات مال خود به رفع مشکلات مالی جامعه کمک کنند.

 

رییس ستاد زکات خراسان جنوبی با تاکید بر این که خانواده‌ها انجام کار خیر را برای فرزندان خود نگذارند و تا حد توان خود در انجام کارهای خیر تلاش و کوشش کنند، ادامه داد: مال ثروت و سرمایه همه افراد و گروه‌های جامعه امانتی از طرف خداوند در نزد آنها است که اگر این افراد بتوانند از سرمایه خود در راستای رضایت خداوند و رفع مشکلات نیازمندان استفاده کنند سعادت دنیا و آخرت را برای خود به دست آورده اند.

 

حجت الاسلام فلسفی با اشاره به این که پرداخت زکات موجب کاهش مشکلات قشر محروم و نیازمند جامعه شده و فاصله طبقاتی را کاهش می‌دهد، گفت: بیش از 40 درصد از فعالیت‌های عمرانی در مناطق محروم استان با هزینه دریافتی از زکات و وجوهات شرعی انجام می‌شود.

 

وی با تاکید بر این که فرهنگ‌سازی و ترویج این فریضه اساسی یکی از وظایف مبلغان و علمای دین است که باید با دقت و ظرافت به آن پرداخته شود، ادامه داد: پرداخت زکات، برکات فراوانی برای جامعه به همراه دارد و ما در ستاد احیای زکات استان تلاش می‌کنیم با فرهنگ‌سازی و برنامه‌های لازم در این زمینه مردم را متوجه این امر مهم کنیم.

 

رییس ستاد زکات خراسان جنوبی بر ضرورت تلاش در راستای نهادینه‌شدن فرهنگ زکات تاکید کرد، یادآور شد: با ارائه روش های  علمی و عملی می توان مردم را بیش از پیش با اهمیت فرهنگ زکات آشنا و با اعتمادسازی مناسب زمینه مصرف آن را با مشارکت پرداخت‌کنندگان فراهم کرد./968/پ202/ب4

ارسال نظرات