۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۱۶۱۵۶۱
استاد سطح عالی حوزه علمیه قم:

شناخت زندگانی حضرت زهرا بهترین عامل برای دفاع از رهبر زمان است

خبرگزاری رسا ـ استاد سطح عالی حوزه علمیه قم گفت: حضرت زهرا(س) تا آخرین لحظه عمر پربرکت خویش از ولایت و رهبری دفاع کردند و شناخت سیره ایشان الگوی مهمی برای ما است که بدانیم چگونه از رهبر زمان خود دفاع کنیم.
شهادت حضرت زهرا(س)

حجت‌الاسلام حسن وطن‌خواه، استاد سطح عالی حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فرارسیدن ایام شهادت حضرت زهرا(س) به تبیین سیره و شخصیت حضرت زهرا(س) پرداخت و گفت: خداوند متعال در قرآن به وسیله سوره کوثر، آیه «هل اتی» و آیه تطهیر مقام و جایگاه حضرت صدیقه کبری(س) را بیان کرده است.

وی ادامه داد: همچنین از زبان پیامبر(ص) مقام و جایگاه حضرت زهرا(س) با عبارت‌های گوناگون به صورت شیوا و زیبا بیان شده است، برای نمونه پیامبر(ص) در روایتی می‌فرمایند «من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار، هر کس فاطمه(س) دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است و هر کس با او دشمنی ورزد، در آتش دوزخ است».

حضرت علی: فاطمه یکبار هم من را ناراحت نکرد

این استاد حوزه علمیه قم در ادامه به زندگی مشترک و چگونگی معاشرت حضرت صدیقه کبری(س) با امیرمؤمنان(ع) اشاره کرد و بیان داشت: با این‌که امیرمؤمنان(ع) برای امور مادی و دنیوی ناراحت نمی‌شدند و ناراحتی ایشان برای امور اجتماعی، سیاسی و گمراهی جاهلان بود با این حال حضرت فاطمه زهرا(س) در تمام عرصه‌ها غم‌خوار امیرمؤمنان(ع) بوده و در این راه از هیچ تلاشی فروگذاری نمی‌کردند.

وی افزود: امام علی(ع) می‌فرمایند «قسم به خدا در طول مدتی که من با فاطمه(س) زندگی مشترک داشتم ایشان را ناراحت نکرده و تحمیل بر کاری نکردم؛ همچنین در طول مدت زندگی مشترک زهرا(س) یکبار نیز مرا ناراحت نکرده و در کارها با من مخالفت نکردند و هر گاه ایشان را می‌دیدم غم و غصه از من امیرمؤمنان برطرف می‌شد».

حضرت زهرا بهترین الگو برای آقایان و بانوان هستند

حجت‌الاسلام وطن‌خواه با تأکید بر این‌که حضرت زهرا(س) هم برای آقایان و هم برای بانوان الگو هستند، اظهار داشت: وقتی حضرت زهرا(س) را به عنوان الگو معرفی می‌کنند به این معنا نیست که تنها بانوان از ایشان الگو بگیرند بلکه ایشان در بیشتر امور اخلاقی و رفتاری برای بانوان و آقایان الگو هستند.

وی خاطرنشان کرد: امیرمؤمنان(ع) در ابتدای خلافت خود با جنگ‌های که بر مسلمانان تحمیل می‌شود گرفتاری‌های زیادی داشتند با این وجود حضرت زهرا(س) همواره یار و یاور ایشان بوده و هیچ‌گاه از خود ناراحتی نشان نمی‌دانند و با زندگی زاهدانه امیرمؤمنان(ع) می‌ساختند.

دفاع همه جانبه از حریم ولایت

استاد اخلاق حوزه علمیه قم در ادامه به اقدامات حضرت زهرا(ع) در دفاع از حریم ولایت اشاره کرد و گفت: افرادی به دروغ فدک ایشان را غصب کردند ولی ایشان با حجاب و عفاف کامل آمده و خطبه فدکیه که برخی از بزرگان می‌فرمایند از نظر فصاحت و بلاغت همانند نهج‌البلاغه است را بیان کرده و از حریم ولایت دفاع کردند؛ همچنین در تاریخ نقل شده پس از غضب خلافت امیرمؤمنان(ع) ایشان به در خانه انصار و مهاجرین می‌رفتند و با آن‌ها صبحت کرده و حقانیت امیرمؤمنان(ع) را اثبات می‌کردند.

وصیت سیاسی حضرت زهرا

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با بیان این‌که بانوان در تربیت فرزندان خود از حضرت زهرا(س) الگو بگیرند، اظهار داشت: حضرت صدیقه کبری(س) از نظر تربیت فرزندان نیز بهترین الگو برای بانوان هستند چرا که ایشان فرزندان همانند امام حسن(ع) امام حسین(ع) و حضرت زینب کبری(س) را تربیت کردند.

حجت‌الاسلام وطن خواه مخفی مانند قبر یگانه دختر پیامبر(ص) و وصیت ایشان برای تشییع مخفیانه را دلیلی بر بطلان مخالفان دانست و خاطرنشان کرد: مخفی ماندن قبر حضرت زهرا(س) و این‌که شبانه ایشان را تشییع کنند سوال مهمی را برای مخالفان به وجود می‌آورد که چگونه دختر پیامبر اسلام با چنین عظمت و شخصیتی این‌گونه وصیت کرده‌اند و این خود بسیاری از افراد را به شک می‌اندازد که با ایشان چه کردند که چنین وصیت کردند و این یک وصیت سیاسی است که بطلان مخالفان را نشان می‌دهد.

شناخت زندگانی حضرت زهرا بهترین عامل برای دفاع از رهبر زمان

استاد سطح عالی حوزه علمیه قم همچنین خواستار شرکت افراد در محافل و مجالس روضه خوانی برای حضرت زهرا(س) شد و گفت: در این ایام باید نسبت به مصائب صدیقه کبری(س) گریه کرده و حقایقی همانند شخصیت، اخلاق، رفتار و جنبه‌های سیاسی زندگی ایشان را بیاموزیم چرا که بر بصیرت ما در دفاع از رهبر زمان بسیار اثرگذار است.

وی افزود: حضرت زهرا(س) تا آخرین لحظه عمر پربرکت خویش از ولایت و رهبری دفاع کردند و شناخت سیره ایشان الگوی مهمی برای ما است که بدانیم چگونه از رهبر زمان خود دفاع کنیم./993/ت302/ن

ارسال نظرات