۱۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۱۴۵۶۷۹
مدیرکل دفتر بررسی و نظارت دفتر تبلیغات اسلامی:

آموزش از راه دور زمینه‎ حضور فضلا در مناطق تبلیغی را فراهم می‌کند

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل دفتر بررسی و نظارت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خواستار حضور بیش از پیش روحانیان در مناطق محروم شد و گفت:‌ آموزش از راه دور زمینه‎ حضور فضلا در مناطق تبلیغی را فراهم می‌کند.
حجت الاسلام ثنايي رييس مرکز آموزش هاي فرهنگي کاربردي دفتر تبليغات اسلامي
حجت الاسلام علی اصغر ثنایی، مدیرکل دفتر بررسی و نظارت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به آیه«نفر»، خواستار حضور بیش از پیش روحانیان در مناطق محروم شد و گفت: با وجود تمامی پیشرفتها در عرصه اطلاع رسانی، مردم به شدت نیازمند تبلیغ چهره به چهره هستند.

وی افزود: لازم است فضلا و اندیشمندانی که در مراکز آموزشی حوزوی مانند قم و مشهد کسب دانش کردهاند، برای پرداخت زکات آن به وطن خود بازگردند که این حضور همچون شجره طیبه، دارای ثمرات مختلفی است.

حجتالاسلام ثنایی در ادامه آموزش از راه دور را از پیشرفت های حوزه برشمرد و اضافه کرد: پیش از این نبود امکانات دغدغه محرومیت از فضای علمی، قطع ارتباط با مراکز آموزشی و قطبهای علمی را برای علما و طلاب در پی داشت.

وی ادامه داد: به نظر میآید این دغدغه با پیشرفت در عرصه آموزشی برطرف شدنی است، در واقع آموزش از راه دور میتواند زمینه حضور علما در مناطق تبلیغی را فراهم کند.

 مدیرکل دفتر بررسی و نظارت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که حضور در مناطق بومی اولویت تبلیغی علما است، ادامه داد: ورود علمای فاضل به عرصه تبلیغ خلاء حضور روحانیون را پر و اندک بودن جلسات وعظ و خطابه را جبران میکند.

وی خاطرنشان کرد: جنبه دیگر از حضور روحانیون و فضلا در شهرستانها، رفع مشکل کمبود استاد مراکز آموزشی همچون حوزههای علمیه و دانشگاهها است که بعضاً یک روحانی با حضور خود توانسته به خوبی آن را مدیریت کند.

حجت الاسلام ثنایی، هجرت بلندمدت را از راهکارهای حضور روحانیون و فضلا در شهرستانها عنوان و اظهار کرد: هرجا که مردم به لحاظ دینی دارای سلامت حداکثری هستند پشتوانه این سلامت حضور یک روحانی عالم و مبلغ وارسته است.

وی در پایان گفت: اولویت تبلیغ با مناطقی است که دسترسی کمتری به حوزههای مادر دارند، استانهای مرزی مانند خراسان شمالی، گلستان، سیستان و بلوچستان در قدم نخست دارای اولویت بیشتری هستند./995/ت302/ی

ارسال نظرات