۰۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۷
کد خبر: ۱۲۹۴۳۳
آیت الله طبرسی:

پاسدارى از کلام وحى از ابعاد جهاد علمى علما در طول تاریخ است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در مازندران یکی از ابعاد جهاد علمى علما و روحانیان در طول تاریخ شیعه را حراست و پاسدارى از کلام وحى و سیره پیشوایان معصوم(ع) دانست و خاطرنشان کرد: علماى شیعه تمام همت خود را در جهت دفاع از مذهب تشیع متمرکز ساخته و در این راه تلاش هاى مستمر و پیوسته اى را به انجام رساندند.
آيت الله طبرسي


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز در نخستین جلسه برگزاری کنگره ابن شهر آشوب ساروی در سال 91، با اشاره به این‌که این عالم برحسته بیش از صد سال بر سر سفره اهل بیت (ع) نشسته است، گفت: ابن شهر آشوب خوش رو، خوش برخورد و خطیب توانمند و اهل قلم بود و ما در کسوت روحانی در جامعه از این گونه افراد کم داریم.

وی با بیان این‌که ابن شهرآشوب حافظ کل قرآن بود و این یکی از ویژگی های برجسته این عالم مازندرانی است، افزود: این عالم وارسته در زمانی زندگی می کرد که نشر مکتب اسلام بسیار دشوار بود، اما او در دوران خفقان زمان خود توانست مکتب تشیع را رهبری و حفظ کند.

امام جمعه ساری در ادامه سخنان خود یکی از ابعاد جهاد علمى علما و روحانیان در طول تاریخ شیعه را حراست و پاسدارى از کلام وحى و سیره پیشوایان معصوم(ع) دانست و خاطرنشان کرد: علماى شیعه فعالیت و نیروی علمى خود را در جهت دفاع از مذهب تشیع متمرکز ساخته و در این راه تلاش‌هاى مستمر و پیوسته‌اى را به انجام رساندند.

آیت‌الله طبرسی بزرگداشت علما و فقهای دین را تکریم از مقام فقه و فقاهت دانست و خاطرنشان کرد: باید نقش علمای دینی در حفظ و حراست از ارزش‌های دینی بیشتر برای نسل جوان جامعه تبیین شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران علما را حافظان دین و شریعت محمدی معرفی کرد و بیان داشت: نقش حائز اهمیت بزرگان دینی در دفاع از اسلام ناب در برابر دشمنان اسلام هیچ‌گاه فراموش شدنی نیست.

وی با تأکید بر این‌که سیره علمی و عملی بزرگان دینی باید برای اقشار مختلف جامعه بیان شود، ادامه داد: متأسفانه هنوز بخش عظیمی از مردم ما با نقش آفرینی علما در طول تاریخ آشنایی ندارند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه علمی و اخلاقی ابن شهر آشوب اشاره کرد و با بیان این‌که باید ارزش های دینی و اخلاقی این عالم ارزشمند برای جامعه بازگو شود، گفت: ابن شهر آشوب افتخاری برای تشیع است و حق بزرگی بر گردن شیعه دارد که همه این‌ها باید به گونه‌ای جامع و کامل برای مردم بازگو شود تا جایگاه این عالمان دینی بیشتر برای جامعه مشخص شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: ابن شهر آشوب یکى از بزرگمردان تاریخ است که زندگى و آثارش سراسر درس عبرت، معنویت، شور و شوق و الگوى ایمان است.

وی شناسایی و احیای آثار ابن شهر آشوب را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مورد نظر این کنگره اعلام کرد و بیان داشت: این عالم برجسته از عالمان ممتاز آن زمان بود و کتاب «المناقب» او نشان از عمق مجاهدت در مسیر ولایت دارد.

آیت‌الله طبرسی با تأکید بر این‌که جامعه امروز نیازمند بهره‌گیری از آثار و تألیفات علمای سلف است، بیان داشت: نقش ابن شهر آشوب در احیای دین مبین اسلام در آن دوران بسیار حائز اهمیت است.

وی از ترجمه مناقب ابن شهر آشوب و احیای دیگر آثار چاپ شده و چاپ نشده آن عالم فرهیخته از سوی کمیته علمی کنگره اشاره کرد و گفت: همه تلاش این کنگره شناساندن جایگاه علمی ابن شهر آشوب به جامعه دینی است.

حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی، دبیر این کنگره نیز در ادامه این جلسه با اشاره به این‌که علامه ابن شهر آشوب ساروی تنها متعلق به شهر ساری و یا استان و کشور نیست بلکه تعلق به جهان اسلام و تشیع دارد که این شخصیت نام او را در تاریخ ایران به ثبت رسانده است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اعلام فراخوان عمومی کنگره ابن شهرآشوب ساروی گفت: تاکنون 37 مقاله به دبیرخانه این کنگره در ساری ارسال شده است./950/پ202/ج

ارسال نظرات