حوزه های علمیه متناسب با نیازهای روز پژوهشهای خود را ارائه کنند
خانم صدری زاده، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران خوزستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با بیان این که توجه جدی به نظام آموزشی و پژوهشی مورد نظر اساتید و فضلای حوزه علمیه است، ابراز داشت: وجود این نظام در مدارس علمیه موجب بروز استعداد و جذب طلاب به تحقیق و پژوهش خواهد شد.
وی با تأکید بر این که مدارس علمیه باید متناسب با نیازهای علمی روز پژوهش های خود را انجام دهند، گفت: خوشبختانه تا به حال مدارس علمیه شهرستان های خوزستان با شناسایی نیازهای علمی استان، پژوهش های خود را انجام می دهند.
صدری زاده با بیان این که پژوهش های مدارس علمیه خواهران نیازمند حمایت های مراکز پژوهشی استانی است، تصریح کرد: مسؤولان استانی باید پایان نامه های طلاب خواهرانی که متناسب با نیازهای علمی استان ها و شهرستان ها تدوین شده است حمایت کنند.
وجود سه کانون پژوهشی در حوزه های علمیه خوزستان
وی در ادامه سخنانش از وجود سه کانون پژوهشی در شهرهای آبادان، اهواز و شوشتر خبر داد و گفت: کانون های پژوهشی مدارس علمیه زیر مجموعه با اشراف مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران فعالیت میکنن که کار ساماندهی پژوهشگران و برگزاری دوره های پژوهشی بر عهده این کانونهاست.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران خوزستان، بررسی تحقیقات و مقالات طلاب، برگزاری فراخوان مقالات و انجام امور پژوهشی خواهران طلبه را از وظایف معاونت پژوهش حوزه علمیه دانست و افزود: تحقیق ها و پژوهش های طلاب به صورت فصلی به مرکز مدیریت ارسال میشود.
این مقام مسؤول در پایان به جمع آوری حدود 77 پایان نامه در نیمه نخست سال تحصیلی و تابستان سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: موضوعات مورد تحقیق در پایان نامه های طلاب سطح دو خواهران تاریخی، تربیتی، اقتصادی و مطالعاتی است./9463/ت303/ص