دشمنی آمریکا با ایران قبل از تسخیر لانه جاسوسی بود
به گزارش خبرگزاری رسا در قم، حجتالاسلام رضا کرمیپور در سخنرانی پایانی راهپیمایی یوم الله 13 آبان در شهر قنوات اظهار کرد: 13 آبان یادآور سه واقعه مهم در تاریخ ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده است. تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، شهادت تعدادی از دانش آموزان به دست رژیم در 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 در تاریخ کشور به عنوان روزهای به یاد ماندنی ثبت شده است.
وی در تبیین مسائل روز کشور و چرایی دشمنی نظام سلطه با جمهوری اسلامی ایران، بیان داشت: آنهایی که میگویند تسخیر لانه جاسوسی موجب دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران شده است، حرف اضافه و غلطی است.
امام جمعه قنوات افزود: همان گونه که مقام معظم رهبری هم فرمودند، نقطه آغاز دشمنی آمریکا با ایران از کودتای 28 مرداد 1332 بود. در آن زمان که جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی، شعار مرگ بر آمریکا و تسخیر لانه جاسوسی نبود، ابعاد مختلفی از دشمنی آمریکا با ایران آشکار شد.
حجتالاسلام کرمیپور اظهار کرد: جایی که مورد تسخیر جوانان انقلابی قرار گرفت، سفارتخانه نبود، لانه جاسوسی بود و طبق اسناد موجود، چندین مورد جاسوسی در این مکان صورت گرفته است.
وی در بخش پایانی سخنان خود از حضور پررنگ دانش آموزان و کادر مدارس قنوات، روحانیون و اقشار مختلف این شهر در راهپیمایی یوم الله 13 آبان قدردانی کرد.