آیت الله باریک بین:
توجه به جنبه های اخلاقی در حوزه های علمیه ضروری است
خبرگزاری رسا ـ عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که اولویت برای یک طلبه باید تزکیه نفس و خودسازی باشد، تصریح کرد: طلاب حوزه باید بیشتر با اخلاق اسلامی آشنا شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیتالله هادی باریک، نماینده ولی فقیه در قزوین امروز در جمع مدیران مدارس علمیه خواهران استان، ترویج معارف ناب الهی را یکی از وظایف مهم حوزه های علمیه در طول تاریخ برشمرد و گفت: حوزه همواره مهم ترین مرکز نشر و گسترش معارف الهی به شماره می رفته است.
وی با مهم ارزیابی کردن مسأله تهذیب و تزکیه نفس در دین مبین اسلام، افزود: رسیدن به این دو اصل سبب ایستادگی در برابر دشمنان اسلام خواهد شد.
آیت الله باریک بین با تأکید براین که مسأله تهذیب و تزکیه نفس در حوزه های علمیه باید اصل باشد، خاطرنشان کرد: تحصیل علم و دانش در حوزه باید با تهذیب وپرورش اخلاق همراه باشد.
نماینده ولی فقیه در قزوین با بیان این که پیامبر گرامی اسلام آیات الهی را که نور و تزکیه کننده بود را برای مردم قرائت می کرد، ادامه داد: مأموریت نبی مکرم اسلام پاکیزه کردن دل ها و خدایی کردن اندیشه ها بود.
آیت الله باریک بین با تأکید براین که انسان در نخستین مرحله باید به دنبال خودسازی باشد، گفت: رسیدن به تزکیه نفس و خودسازی بسیار ارزشمند است که همواره باید قبل از امور دیگر مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر توجه بیشتر به جنبه های اخلاقی در حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: اساتید حوزه باید در برنامه های درسی خود به مباحث اخلاقی بیشتر بپردازند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این که اولویت برای یک طلبه باید تزکیه نفس و خودسازی باشد، تصریح کرد: طلاب حوزه باید بیشتر با اخلاق اسلامی آشنا شوند.
آیت الله باریک بین با بیان این که علم و اخلاق لازم و ملزوم یکدیگر هستند، افزود: انسانی که محور فعالیت هایش برمبانی اخلاق باشد بهترمی تواند در امور تأثیرگذار باشد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این که دشمنان نظام اسلامی پس از شکست در عرصه نظامی امروز جنگ نرم علیه کشورمان را آغاز کرده اند، گفت: در چنین شرایطی که همه تلاش دشمن تضعیف ارزش های دینی در جامعه است، پرورش انسان های مهذب و اخلاق مدار برای مقابله با توطئه های دشمن ضروری است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید براین که طلاب حوزه تلاش خود را برای خودسازی و تهذیب اخلاق بیشتر کنند، تصریح کرد: امروز جامعه اسلامی نیازمند طلابی است که زمینه اعتقادی قوی داشته باشند.
وی، تهذیب، تزکیه و تعلیم احکام اسلامی را مهم ترین وظیفه علما و روحانیت درطول تاریخ دانست و خاطرنشان کرد: طلاب حوزه های علمیه نیز با سرمایه عمر را ارزشمند دانسته و برای رسیدن به این موضوع تلاش کنند.
آیت الله باریک بین با بیان این که طلاب باید از این فرصت به وجود آمده نهایت استفاده را در جهت فراگیری علوم دینی ببرند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زمینه را برای تربیت طلاب علوم دینی فراهم کرده است.
وی با بیان این که علما و فقهای بزرگ حوزه های علمیه در گذشته در شرایط بسیار محدودی به تحصیل علوم حوزوی پرداختند، افزود: با وجود محدودیت هایی که درآن دوران وجود داشت، اما شخصیت های بزرگی همچون امام راحل، مقام معظم رهبری ودیگر مراجع و علمای برجسته دنیای اسلام در آن شرایط پرورش یافتند.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر انس و الفت بیشتر طلاب با کلام الهی تصریح کرد: مأنوس شدن با کلام الهی، انسان را در برابر هر گونه انحراف مصون می دارد./950/پ202/ص
ارسال نظرات