۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۸۰۷۷۸۷
امام جمعه سراب:

توهین به قرآن ناشی از تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت است+ تصاویر

توهین به قرآن ناشی از تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت است+ تصاویر
آذربایجان شرقی- حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به مسئله «تحدی» در قرآن کریم گفت: ناتوانی دانشمندان و ادیبان جهان از آوردن حتی یک آیه همانند قرآن، نشان‌دهنده اعجاز و حقانیت این کتاب آسمانی است و اهانت به آن ریشه در تاریکی دل‌ها دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام سید محمد طباطبایی، امام جمعه شهرستان سراب، در سخنانی با قاریان قرآن با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم اظهار کرد: موضوع «تحدی» یا هماوردطلبی قرآن از مهم‌ترین نشانه‌های اعجاز این کتاب الهی است و امروز نیز باسوادترین و برجسته‌ترین اندیشمندان جهان از آوردن حتی یک آیه همانند آن عاجز هستند.

وی با بیان اینکه قرآن کریم کتاب هدایت بشریت است، افزود: این کتاب آسمانی بیش از ۱۴۰۰ سال پیش بر پیامبری امی نازل شد، اما دربردارنده عمیق‌ترین مفاهیم علمی، اخلاقی و تربیتی است؛ مفاهیمی که بشر معاصر با همه پیشرفت‌های خود همچنان در فهم کامل ابعاد آن ناتوان است.

امام جمعه سراب تأکید کرد: همین ویژگی‌ها و هماوردطلبی قرآن در طول تاریخ، گواهی روشن بر معجزه بودن آن است و مسلمانان باید با تدبر در آیات الهی و عمل به آموزه‌های آن، مسیر سعادت فردی و اجتماعی خود را هموار سازند.

طباطبایی همچنین با اشاره به برخی اهانت‌ها به ساحت قرآن کریم تصریح کرد: با وجود آیات روشنگرانه و معارف ژرف الهی، توهین عده‌ای گمراه به قرآن، ریشه در تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت دارد و این رفتارها ناشی از ناآگاهی یا عناد با پیام روشن هدایت است.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه مسلمانان در برابر چنین اقدامات و اظهاراتی، پایبندی به اخلاق قرآنی، تقویت بصیرت و تبیین منطقی و حکیمانه معارف الهی برای افکار عمومی است تا حقیقت بیش از پیش برای جامعه روشن شود.

امام جمعه سراب در پایان با قدردانی از مربیان و قرآن‌آموزان، از تلاش‌های فعالان قرآنی تجلیل و با اهدای جوایزی از آنان تقدیر کرد.

گزارش تصویری:

توهین به قرآن ناشی از تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت است

توهین به قرآن ناشی از تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت است

توهین به قرآن ناشی از تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت است

توهین به قرآن ناشی از تاریکی دل‌ها و فاصله گرفتن از حقیقت است

 

وحید نستوهی
ارسال نظرات