۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
کد خبر: ۸۰۶۷۸۲

سفر وزیر آموزش و پرورش به شیراز

سفر وزیر آموزش و پرورش به شیراز
فارس- وزیر آموزش و پرورش با هدف بررسی وضعیت آموزشی و پرورشی، افتتاح طرح های آموزشی و عمرانی و شرکت در مراسم چهلم معلم شهید حسین بابری وارد شیراز شد.

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در سفری یک روزه به استان فارس وارد فرودگاه شهید دستغیب(ره) شیراز شد و مورد استقبال جمعی از مسئولان استان قرار گرفت.

وزیر آموزش و پرورش در ابتدا با آیت الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

کاظمی سپس در آیین بزرگداشت یادواره معلمان و دانش آموزان شهید استان و چهلم معلم شهید حسین بابری از شهدای امنیت کشور، حضور خواهد یافت.

وی در ادامه به حافظیه شیراز می‌رود تا در اجتماع هزار نفری دانش آموزان شیرازی و اجرای سرود همگانی آنها حضور یابد.

وزیر آموزش و پرورش در این سفر با جمعی از خیرین مدرسه ساز، نمایندگان تشکل‌های دانش آموزی و نخبگان فرهنگی رؤسای آموزش وپرورش سراسر استان دیدار می‌کند.

کاظمی در این سفر همچنین هتل باشگاه فرهنگیان شماره ۲ شیراز و تعدادی از طرح های نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی وپرورشی فارس را افتتاح خواهد کرد.

زیارت حرم حضرت شاهچراغ( ع) و گلباران قبور مطهر شهدای مدفون در حرم از جمله شهدای دانش آموز از دیگر برنامه های وزیر آموزش و پرورش در سفر به شیراز است.

ارسال نظرات