۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۷۹۱۲۷۳
امام جمعه میانه:

حجره، فرصتی طلایی برای خودسازی است

حجره، فرصتی طلایی برای خودسازی است
تبریز- حجت الاسلام رشادی دوران اقامت در حجره‌های حوزه را فرصتی استثنایی و طلایی برای خودسازی، تحصیل علم و تقویت ایمان دانست و از طلاب خواست تا قدر این ایام بی‌نظیر را بدانند.

به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رشادی، امام جمعه میانه، در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید حوزه علمیه این شهر، با تأکید بر فضیلت طلبگی، چهار رکن اصلی حیات طیبه طلبگی را برای حضار برشمرد.

امام جمعه میانه، اخلاص در نیت و عمل را سنگ بنای هویت طلبگی دانست و تصریح کرد: قَصْدُ السَّبِیلِ بِلا إخْلاصٍ عَمَلٌ بِلا نُورٍ؛ طلب راه بدون اخلاص، عملی بی‌فروغ است.

وی افزود: علم و عمل طلبگی باید تنها برای رضای الهی و خالص از هرگونه ریا و خودنمایی باشد، تا مورد قبول درگاه احدیت قرار گیرد.

حجت الاسلام رشادی، طلب علم را فریضه‌ای همگانی و همیشگی برای طلاب خواند و خاطرنشان کرد: بر طلاب است که از عمر گرانبهای خود نهایت استفاده را ببرند و با برنامه‌ریزی و پشتکار، در مسیر کسب معارف اسلامی و علوم مورد نیاز جامعه گام بردارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، نماز اول وقت را نشانه اشتیاق بنده برای ملاقات با پروردگار و نماز جماعت را نماد وحدت و انسجام اسلامی دانست و اظهار داشت: حضور در نماز جماعت، نه تنها ثواب نماز را افزون می‌کند، بلکه درس عملی وحدت و انضباط اجتماعی است که طلاب باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.

امام جمعه میانه در پایان، خطاب به طلاب جدیدالورود، ایام اقامت در حجره را دوران طلایی و بی‌بدیل خواند و تأکید کرد: این فرصت استثنایی برای مطالعه، خودسازی، تقویت ایمان و برقراری روابط معنوی با برادران دینی، سرمایه‌ای ارزشمند برای ساخت آینده‌ای درخشان است که باید قدر آن را دانست و از آن بهره کامل برد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات