باز نشر «با حسین تا مهدی» در نوبت یازدهم
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، کتاب «با حسین تا مهدی» نوشته سید مجتبی حسینی در ۴۴ صفحه رقعی برای یازدهمین بار از سوی نشر نیستان تجدید چاپ و وارد بازار کتاب شد.
تحلیل حرکت ائمه معصومین و به ویژه حرکت امام حسین علیه السلام از پیچیدگیها و رموزی برخوردار است که برای هر کس به سادگی قابل دسترسی نیست. در این زمینه، تحلیلهای گوناگونی ارائه شده که بین هر یک از این تحلیلها با کلیه اتفاقات و اظهارات حضرتش همپوشانی کامل وجود ندارد و هر یک از تحلیلها حاوی نقضها و نقصهای غیر قابل اغماضی هستند. نویسنده تلاش کرده با ارائه دیدگاهی متفاوت، حرکت حضرت حسین علیه السلام را در ارتباط با حرکت سایر پیامبران و امامان ببیند و با بهرهگیری از یک نگرش کلگرا و عمقنگر، روایات معصومین و سیره آن بزرگواران را بررسی نماید.
در این رویکرد امام حسین علیه السلام تنها به عنوان یک رهبر غیرتمند و پایبند به اصول و یا … دیده نشده، بلکه امام معصومی است که ارادهای جز مشیت خدا ندارد؛ خدایی که همه پیامبران و ائمه را مأمور حرکتی فرجاممند نموده است. در کتاب میخوانید: اساساً پیام و صدای امام زمان، همان پیام امام حسین است. اهدافی را هم که حضرت حسین برای حرکت خود بیان میفرماید، باید در یک دید درازمدت تاریخی نگریست و آن موقع میتوان به رابطه بیشتری میان حرکت حسین و قیام قائم پی برد… در روایات مختلف از گذر آدم، نوح، ابراهیم، اسماعیل و… به کربلا سخن آمده و حتی گفته شده پردهای از روز عاشورا برای پیامبرانی چون زکریا، ابراهیم و… به نمایش درآمده است… از سوی دیگر، بنا بر روایات، کربلا مهد پرورش منتظران ظهور و یاران حضرت صاحب میباشد. حضرتش با زره پیامبر، لباس علی و صدای حسین (علیهم السلام) ظهور خواهد کرد.
از فجر بعثت تا صبح غدیر تا ظهر عاشورا و تا عصر ظهور… سید مظفر شجاعی: تجدید چاپ دو اثر از سید مهدی شجاعی چاپ یازدهم "تنها راه رستگاری" و چاپ سی و هفتم "آفتاب در حجاب" که کتاب اول متن خطبهی پیامبر اکرم(ص) در غدیر خم به همراه ترجمه و مقدمهای کوتاه به قلم سید مهدی شجاعی است و کتاب دوم رمانی راجع به حضرت زینب سلام الله علیها از همین نویسنده است از سوی نشر نیستان باز نشر و هم اکنون در اختیار علاقه مندان است.
خطبهی پیامبر اکر در غدیر خم (تنها راه رستگاری) متن خطبهی غدیر به همراه ترجمه و مقدمهای کوتاه به قلم سید مهدی شجاعی است. در مقدمهی این کتاب که در قطع نیموزیری چاپ شده است میخوانیم: به چه کمال و سعادتی میرسید انسان اگر به فرمان خدا و رسولش جان میسپرد و از شیطان بیصفت فریب نمیخورد و گندم را به ایمان مرجح نمیشمرد و از قامت در بهشت ولایت، محروم نمیگشت و بر خاکستر تباهی و ذلالت و مذلت نمینشست؟ پاسخ صریح و آشکار خداوند متعال به این سؤال این است: «اگر که مردم پس از ارتحال پیامبر، سر میسپردند به ولایت علی، امیرالمؤمنین، من درهای جهنم را میبستم و الی الأبد بسته نگه میداشتم.»
آفتاب در حجاب روایتی است از زندگی حضرت زینب. از کودکی تا عاشورا تا اسارت و تا وفات. اثری که ماندگاریاش از حال پیداست. رمانی که به پشتوانه تحقیقات دقیق و عالمانه تاریخی و روایی، به همه زوایای پنهان و آشکار زندگی و رفتار و درونیات حضرت زینب پرداخته است. شجاعی زبان روایتش را توی مخاطب انتخاب کرده، راوی دانای کلی است نامحدود که در تمام روایت حضرت زینب را مخاطب قرار داده و روایتش را پیش میبرد. فرمی که در ادبیات داستانی ایران نمونهاش کمتر دیده شده. داستان از کابوس حضرت زینب در کودکی آغاز میشود: چشمهای اشکآلودت را به پیامبر دوختی، لب برچیدی و گفتی:«خواب دیدم، خواب پریشان دیدم.
دیدم که طوفان به پا شده است، طوفانی که دنیا را تیره و تار کرده است. طوفانی که مرا و همه چیز را به این سو و آن سو پرت میکند، طوفانی که چشم به بنیان هستی دارد. ناگهان در آن وانفسا چشم من به درختی کهنسال افتاد و دلم به سویش پرکشید…» داستان از این کابوس که گواه رحلت پیامبر است و شهادت مادر و پدر و… آغاز می شود و در انتهای کتاب باز به همین خواب پریشان میرسیم: «تعبیر شد خواب کودکیهای من پیامبر! و من اکنون با یک دنیا مصیبت و غربت تنها ماندهام…»