اختلال در بازار و گرانفروشی از مصادیق منکر در جامعه اسلامی است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین الله نور کریمیتبار ظهر امروز در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام به ضرورت احیای این فریضه الهی پرداخت و اظهار داشت: فریضه امربه معروف یک واجب بزرگ اجتماعی است.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام به اهمیت امربه معروف در اسلام اشاره و گفت: در سایر ادیان الهی نیز امربه معروف و نهی از منکر جایگاه رفیع و بزرگی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیتبار با آیه 104 سوره آل عمران اشاره کرد و گفت: در این آیه آمده است وَلْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ و آن بدین معنا است که، باید از شما گروهی باشند که دعوت به نیکی و امر به خوبی و نهی از بدی کنند و آنان همان رستگارانند.
وی گفت: حال این جمع که به عنوان شورای امبربه معروف و نهی از منکر در این نشست حضور دارند باید ضمن دعوت به نیکی و امربه معروف و نهی از بدی امکانات و زمینه احیای این مهم که دستور خداوند متعال است را در جامعه مهیا کنند تا جامعه اسلامی موفق در برنامههای خود در ابعاد مختلف باشد.
حجت الاسلام والمسلمین کریمیتبار، مصداق عینی امربه معروف و نهی از منکر را در زمان حال نظارت بر بازار دانست و در این ارتباط میگوید: چند نرخی بودن اجناس، احتکار و گرانفروشی،سردرگمی خریدار و فروشنده و نبود برخی مایحتاج در بازار از مصادیق منکر در اجتماع هستند که وظیفه دستگاههای نطارتی و کنترلی برخورد با این منکر اجتماعی است.
رضایت مندی مردم از عملکرد دستگاهها، رسیدگی به خواستههای مردم و تلاش برای حصول نتیجه نهایی تقاضای مردم از مهمترین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر به نظر نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام بود که خاطرنشان کرد: رستگاری یک جامعه در اجرای دقیق مصادیق امربه معروف و نهی از منکر است.