کسب عنایت الهی در امور مختلف درگرو داشتن صبغه الهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی، عصر امروز در جمع طلاب جدیدالورود حوزه علمیه استان، با تأکید بر استفاده بهینه از فرصتهای عمر، اظهار کرد: قرار است خداوند انسان را به بینهایت وصل کند؛ بینهایت عمر، بینهایت زیبایی، بینهایت علم و بینهایت لذت و توصیفاتی که در مناجات شعبانیه از بهشت شده بخشی از وسعت و عظمت این بازار است.
وی با طرح این سؤال که مقصد اصلی ما کجاست، اظهار کرد: ما از روزی که متولد شدهایم به سمت آخرت قدم برمیداریم و از بدو تولد و با هر نفس به این سمت حرکت میکنیم.
حجتالاسلام سالاری مکی با بیان اینکه آیه «انا للله و اناالیه راجعون» امیدوارکنندهترین آیه قرآن است که در سوره بقره قرار دارد، اضافه کرد: ما متعلق به خدا بوده و پیش خدا برمیگردیم. ما مال دنیا نبودیم.
وی ادامه داد: به همین دلیل باید کارهایمان هم کارهای خدایی باشد تا خدا با تمام سپاه قدرتمندش در اختیار انسان قرار بگیرد؛ بهگونهای که وقتی او را در چاه میاندازند پادشاه مصر میشود و در آتش میاندازند آتش برای او بهشت میشود که همه اینها به اذن خدا است.
دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی افزود: سرهای اصحاب امام حسین (ع) و ایشان را به نیزه میکنند تا مسیرشان گم شود؛ اما این کشتی روزبهروز عمیقتر و وسیعتر میشود.
وی با بیان اینکه مقصد اصلی ما بینهایت خدا است، اضافه کرد: در سوره عنکبوت مسیر حرکت به ما گفته شده که از کجا میگذرد، ما در دو مقطع یکی مسیر دنیا و دیگری مسیر آخرت حرکت میکنیم، اما نکته این است که در گذرگاه دنیا، برای آخرت به شارژ نیاز داریم؛ ازاینرو گفته میشود دنیا مزرعه آخرت است.
حجتالاسلام سالاری مکی با بیان اینکه توان دنیا و آخرت با هم فرق دارد، خاطرنشان کرد: عقاب و تنبیه دنیا با عقوبت آخرتی و احکام آخرت فرق ماهوی دارد، در دنیا در اوج آن انسان مجرم به حبس ابد محکوم میشود ولی در مقیاس آخرت بینهایت است./9314/پ۲۰۳/ب۱