۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵
کد خبر: ۴۸۵۸۸۹
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رشاد:

حوزه علمیه پاسخگوی عطش مردم نسبت به اسلام ناب باشد

رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: مردم زیادی در دنیا تشنه پیام اسلام هستند این عطش را باید حوزه علمیه پاسخگو باشد.
علی اکبر رشاد

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی‌اکبر رشاد رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره ضرورت تحول در حوزه‌های علمیه برای گسترش فضای تبلیغی در داخل و خارج؛ با توجه به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب، عنوان کرد: باید حوزه علمیه یک معاونت بین‌الملل مقتدر تأسیس کند که افزون بر اینکه فرهنگ جهان‌اندیشی را به مثابه فرهنگ جاری حوزه قرار دهد طلاب جهان اندیش و فرامرز نگر را پرورش دهد.

وی افزود: طلاب باید با زبان‌های موردنیاز خارجی، مفاهیم مناطق مختلف جهان و کشورهای هدف آشنا شوند حتی گاهی به این کشورها سفر کرده و نسبت به محیط آن شناخت پیدا کنند، افزون بر این باید به اخلاق و فنون تبلیغ فرامرزی مجهز شوند، این از واجبات است چراکه اسلام جهانی و انقلاب اسلامی فرامرزی است.

رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه اسلام محدود به مرز جغرافیایی مشخص و یا حتی جهان اسلام نیست، بیان داشت: اگر بخواهیم آرمان‌های امام راحل و انقلاب صادر شود این تنها از عهده فضلای حوزه علمیه برمی‌آید.

رییس حوزه علمیه امام رضا(ع) افزود: در اقصی نقاط عالم، بلاد کفر و حتی دارالحرب مسلمانان زندگی می‌کنند امروز فلسطین اشغالی دارالحربی است که مسلمانان آن نیاز به حمایت معنوی و تغذیه معرفتی ما دارد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رشاد گفت: در دنیای کفر و غرب جمعیت کثیری از مسلمانان در شمارگان چند صدمیلیونی زندگی می‌کنند، افزون بر این مسلمانان عطش حقیقت‌جویی در نسل امروز به ویژه جوانان بیداد می‌کند و آتش نهفته در جان آنها را شعله‌ور ‌می‌سازد.

وی ادامه داد: همه این افراد در پی دریافت پیام اسلام هستند این عطش را باید حوزه علمیه پاسخگو باشد که این عمل نیازمند مجهز شدن به ابزار سخت و نرم است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز کرد: حوزه‌های علمیه باید رویکرد جهان اندیشی پیدا کنند و این نیازمند معاونت قوی است که دروس و بحث‌ها را با این هدف تنظیم و تطبیق دهد.

رییس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران درباره اینکه آیا حوزه‌های علمیه بستر لازم برای تربیت نیروها و کادر انقلابی را فراهم کرده است یا نه، گفت: مطلع و مبدأ انقلاب تعلق به حوزه علمیه دارد زادگاه آن است امروز هم پشتوانه انقلاب و نظام اسلامی حوزه علمیه است.

وی افزود: تئوری‌پردازان و نظریه‌پردازان انقلاب همه حوزوی بوده‌اند، امام راحل به عنوان مرجع عالی و زعیم حوزه انقلاب کردند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رشاد ادامه داد: ذات نظام آموزشی حوزه اجتهادی و انقلابی است، در نظر و عمل نوآوری دارد هرچند که خرده جریان‌هایی در گوشه و کنار برخی حوزه‌ها، رای مخالف سر دهند، به همین جهت باید احساس خطر کرده مدیریت حوزه و متولیان آن تدابیر جدی‌تر عمیق‌تر و دقیق‌تری برای تحکیم و تعمیق فکر انقلابی در حوزه‌ها بیندیشند.

رییس حوزه علمیه امام رضا(ع) در پایان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم انقلاب ضمانت و صیانت شود و همه اقشار جامعه انقلابی بمانند باید حوزه علمیه انقلابی باشد که افکار و گفتمان انقلابی را به مردم منتقل کند./301/807/ب1

ارسال نظرات