۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۴۸۴۹۴۶
مدیر مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی:

حوزه با حرکت جهادی خود را با تحولات جامعه منطبق کند

مدیر مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: امروز ما در شرایط عادی نیستیم حوزه باید به صورت حرکت جهادی خود را با سرعت تحولات جامعه منطبق کند.
پناهی

حجت‌الاسلام ناصر پناهی پارچین مدیر مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره اهمیت استعدادیابی در حوزه‌های علمیه، گفت: یک بخش استعداد به علاقه شخص نسبت به علوم حوزوی یا خانواده مذهبی او مربوط است که دوست دارند فرزندشان در زمینه مسایل دینی تلاش کنند اما تمام استعداد این نیست چراکه درس‌های طلبگی تخصصی بوده و نیاز به تداوم و استمرار دارد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) افزود: برای جذب طلاب افزون بر شاخصه انگیزه باید استعداد، توان علمی و استمرار در درس، مباحثه و مناظره را هم در نظر داشته باشیم.

وی درباره تحقق یا عدم تحقق امر استعدادیابی در حوزه علمیه عنوان کرد: این امر به صورت عمومی نبوده است برخی حوزه‌ها با توان و توجه بیشتری در این مسائل وررود پیدا کردند اما اغلب حوزه‌ها به صورت تبلیغی گزینش و جذب عمومی کردند که همین سبب می‌شود در آینده برای برخی افت تحصیلی ایجاد شود بنابراین باید یک طرح جایگزین باشد که ما فکر می‌کنیم طرح ره جویان نور می‌تواند این خلأ را پر کند.

حجت‌الاسلام پناهی پارچین درباره گسترش کمی حوزه‌های علمیه، کیفیت آموزش، پژوهش و تهذیب آن‌ها، بیان داشت: حوزه‌های علمیه ظرفیت بالایی دارند و هر سال با کمبود طلبه مواجه هستند اگر تعداد متقاضیان افزایش یابد مشکلی ایجاد نمی‌شود چراکه فضا و استادان متبحر به قدر کافی وجود دارد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) درباره ضرورت تحول در حوزه‌های علمیه با توجه به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب، گفت: زمانی که رهبر معظم انقلاب بحث تحول را مطرح کردند از جانب حوزه‌های علمیه یک حرکت سریع صورت نگرفت، آن‌ها با یک تاخیر به این نتیجه رسیدند که تحول ضرورت دارد به همین دلیل باید حوزه‌های علمیه به‌جای یک تحول مستمر در طول زمان یک تحول جهادی را دنبال کنند تا عقب‌ماندگی ناشی از این تاخیر را جبران کنند.

وی افزود: یک زمانی تحول در شرایط عادی و هموار جستجو می‌شود امروز ما در شرایط عادی نیستیم حوزه باید خود را با سرعت تحولات جامعه منطبق کند.

حجت‌الاسلام پناهی پارچین درباره کادرسازی و تربیت نیروهای انقلابی در حوزه‌های علمیه گفت: بخشی از کادر سازی نیروهای انقلاب با آموزش مدیران و بخشی به تربیت استادان مربوط است و بخش دیگر به آموزش عموم طلاب اختصاص دارد.

وی افزود: برای تربیت استادان مرکز تربیت مدرس در استان تهران راه‌اندازی خواهد شد همچنین آموزش عمومی طلاب لازم است برای اینکه به عنوان امام جماعت مبلغ با دست‌پر وارد عرصه جامعه شوند./302/807/ب1

ارسال نظرات