۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۴۶۰۰۶۶

چند خبر کوتاه از دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی

ثبت ‌‌نام طرح استقبال از زائران پیاده رضوی ویژه خواهران مبلّغ، آغاز کلاس های ویژه مبلّغان مناطق تلفیقی و نقد داستان «یک روز مانده به آخر» در حلقه ادبیات داستانی خواهران از اخبار مهم و کوتاه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی است.
دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، شیخ‌علیشاهی، دبیر شورای هماهنگی مراکز تبلیغ خواهران از شروع ثبت‌‌نام طرح استقبال از زائرین پیاده ثامن الحجج‌ علیه‌ السلام ویژه خواهران مبلّغه خبر داد.

وی ضمن اعلام این خبر، در مورد هدف این طرح اظهار داشت: این طرح جهت مشارکت در استقبال شایسته‌ی معنوی از زائران پیاده رضوی و ارائه خدمات تبلیغی و فرهنگی به این افراد طراحی شده است.

دبیر شورای هماهنگی مراکز تبلیغ خواهران نحوه‌‌ اعزام مبلّغان خواهر علاقه ‌مند به شرکت در این طرح را به سه صورت «همراهی با کاروان زائران پیاده از مبدأ»، «اعزام به ایستگاه‌‌ های بین‌‌ راهی اقامت زائران» و «اعزام به ایستگاه‌‌ های اقامت در مشهد» بیان نمود و افزود: اعزام به ایستگاه‌ های بین‌راهی در 5 روز آخر ماه صفر و اعزام به ایستگاه ‌های اقامت در مشهد 3 روزه خواهد بود و اعزام برای همراهی با زائران از مبدأ به صورت تمام ‌وقت صورت می ‌‌گیرد.

شیخ علیشاهی ادامه داد: ثبت نام این طرح از 16 آبان ماه آغاز و تا 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

یادآور می شود، متقاضیان با مراجعه به پایگاه فرهنگی تبلیغی رسالات به نشانیwww.resalaat.ir  می توانند نسبت به ثبت ‌‌نام در طرح استقبال از زائران پیاده رضوی اقدام کنند.

لازم به ذکر است با توجه به پیگیری امور اعزام در اداره تبلیغات اسلامی مشهد، علاقه مندان در صورت وجود هرگونه ابهام در مورد طرح در ساعات اداری می توانند با شماره تلفن 204-32215200 داخلی 250 تماس حاصل کرده یا به آدرس بلوار مدرس، اداره کل تبلیغات اسلامی، طبقه اول، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی مشهد، مراجعه‌‌ حضوری داشته باشند.

آغاز کلاس های ویژه مبلّغان مناطق تلفیقی

جلسات هفتگی مبلغان اعزامی به مناطق تلفیقی،  از چهارشنبه دوازدهم آبان ماه با حضور حجت ‌الاسلام ابراهیمی آبشور کارشناس و مدرّس دوره های نقد وهابیت و گروه های تکفیری آغاز شد.

حجت الاسلام ابراهیمی آبشور، در اولین جلسه مبلغان حاضر در مناطق تلفیقی اظهار داشت: باید به روحانیان و مبلّغان مناطق تلفیقی و حاشیه شهرها، خصوصاً شهری مثل مشهد، توجه ویژه ای شود و آگاهی های لازم در مورد جریانات و تحرکات مخالفین مکتب اهل بیت (علیهم السلام) به آن ها منتقل شود.

وی در مورد اهمیت جریان شناسی و تبارشناسی مبلغان سایر مذاهب اسلامی در مناطق تلفیقی، ابراز کرد: وقتی که عقبه گروه های تبلیغی مختلف را بشناسیم، می توانیم با آگاهی نسبت به اهداف آن ها، موضع گیری های صحیحی داشته باشیم.

حجت الاسلام ابراهیمی آبشور ضمن تأکید بر اهمیت مخاطب شناسی در مناطق تلفیقی، گفت: بسیاری از آن چه که در کلاس های آموزشی نقد وهابیت بررسی می شود، در مرزهای کشور ایران کاربردی ندارد و بنابراین باید بر مسائل مهم تمرکز کرد.

این کارشناس و مدرّس دوره های نقد وهابیت و گروه های تکفیری افزود: در یک بررسی علمی با جمع آوری شبهات وارد شده به شیعه در طول تاریخ و به ویژه در سال های اخیر، این شبهات را در 40 موضوع دسته بندی کرده ایم؛ تمام شبهات وارد شده به تشیّع در همین چهل دسته قرار می گیرد و دشمنان شیعه غیر از آن حرفی برای گفتن ندارند.

وی با تأکید بر این که برخورد امنیتی در مواجهه با گسترش وهابیت نتیجه ای ندارد، اظهار کرد: مبلغان مناطق تبلیغی باید از هر فرصتی برای مطالعه در زمینه تفکرات و روش های تبلیغی گروه های معاند استفاده کنند تا بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند.

نقد داستان «یک روز مانده به آخر» در حلقه ادبیات داستانی خواهران

داستان «یک روز مانده به آخر» اثر صدیقه احدی در دویست و چهلمین حلقه ادبیات داستانی مرکز آموزشی طوبی با حضور سعید تشکری، داستان نویس ومدرس داستان نویسی نقد شد.

در ابتدای این نشست، دبیر حلقه به تشریح برنامه‌های حلقه ادبیات داستانی خواهران در ماه‌های باقی مانده تا پایان سال ۹۵ پرداخت و اعضای حلقه نیز پیشنهادات خود را در راستای غنای هرچه بیشتر برنامه‌های آتی ارائه کردند.

کودکی که دوربین گرانقیمت پدرش را شکسته است قصد دارد به خطای خود نزد پدرش اعتراف کند اما پدر درگیر مبارزات انقلابی خود است و

اعضای حلقه با بیان این که اسم داستان ایجاد تعلیق می‌کند و شروع داستان نیز از نقطه مناسبی اتفاق افتاده است، گفتند: از نقاط قوت داستان، پایان خوب است؛ اما داستان، حادثه محوری مشخصی ندارد و به هیچ‌کدام از حوادث توجه و پرداخت کافی تعلق نگرفته ‌است.

این اعضاء با اشاره به این که عدم استفاده از لهجه موجب تصنعی شدن دیالوگ‌ها شده است، اظهار داشتند: برای برخی حوادث داستان زمینۀ مناسبی چیده نشده و به حوادث صرفا گریز زده شده است. راوی احساس و واکنش فعالی در برابر اتفاقات اطراف خود ندارد.

اعضای حلقه افزودند: داستان به مخاطب اطلاعات مستقیم می‌دهد و به او اجازۀ کشف نمی‌دهد. شخصیت‌های متعددی در داستان حضور دارند که به علت عدم پرداخت کافی مجهول مانده‌اند.

در ادامه این نشست تشکری، که به عنوان استاد منتقد در این نشست حضور داشت، گفت: همواره باید در ابتدا تمام امکانات ایدۀ خود را بررسی کنید و از آن‌ها در طول داستان استفاده کنید.

وی افزود: اطلاعات داستان را جزئی بنگرید و آن‌ها را به صورت جزئی نیز منتقل کنید. باید تعیین کنید که داستان را می‌خواهید از منظر اعتقادی پیش ببرید یا حادثه‌ای.

تشکری خاطرنشان کرد: تعلیق، اکت و ایجاز در این داستان کمرنگ است. باید همۀ ظرفیت‌های قهرمان داستان را در نظر بگیرید و نگذارید پسیو و منفعل باشد.

گفتنی است، در پایان این حلقه، از خانم ام‌البنین ماهر، عضو برتر حلقه در شش ماهۀ گذشته، با هدیه‌ای از سوی سایر اعضای حلقه تقدیر به عمل آمد./303/859/ب1

ارسال نظرات