۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۴۴۲۲۳۶
دادستان دادسرای ویژه روحانیت مطرح کرد؛

خرافه و عرفان‌های کاذب مهمترین تهدید برای حوزه و روحانیت

دادستان دادسرای ویژه روحانیت در شرق کشور گفت: خرافه، عرفان‌های کاذب، مدعیان دروغین، استفاده نادرست از فضای مجازی و طمع از جمله‌ مهم‌ترین آسیب‌های تهدیدکننده حوزه، روحانیت و طلاب هستند.
حجت الاسلام زرندی- دادستان دادسرای ویژه روحانیت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام هادی زرندی، دادستان دادسرای ویژه روحانیت در شرق کشور امروز در جمع طلاب و روحانیان استان خراسان شمالی با اشاره به آسيبهاي احتمالی طلاب و روحانيان، اظهار کرد: یکی از این آسیب‌ها موضوع خرافه است که متأسفانه بعضي از طلاب هم آن را گسترش می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه آنچه براي ما حجت است؛ عقل، كتاب، سنت و اجماع است و نمی‌توان به چيز ديگري غیر از این موارد استناد كرد، ادامه داد: ما باید در حین تبلیغ تنها به چيزي استناد كنيم كه اسلام آن را تأیید كرده است.

 

حجت‌الاسلام زرندی اضافه کرد: اخیراً گروه‌های يماني پيرو فردي شده‌اند كه سابقه بسيار بدی دارد، اين شخص مدعي ارتباط با امام زمان(عج) است، حالا هم به‌ عنوان اينكه او يكي از مهدويون بوده و مردم را به‌ سوی حضرت راهنمايي می‌کند، گروهی را گرد خویش جمع کرده که معتقدند بعد از امام زمان 12 مهدي دیگر می‌آید.

 

وی افزود: پیروان این گروه اعتقادات خاصي دارند و در بين كساني كه به اين گروه پیوسته‌اند، فرد روحاني هم هست، یکی از مواردی كه سبب پيوستن افراد به اين گروه شده، تمسك به خواب است به‌گونه‌ای که از هر کدام از اعضای این گروه که بپرسی می‌گویند: از ناحيه خواب به اين گروه راهنمايي شده‌اند.

 

حجت‌الاسلام زرندی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از آسیب‌هایی که طلاب و روحانیان را تهدید می‌کند، عرفان‌های كاذب يا مدعيان دروغين است كه می‌گویند ما با امام زمان(عج) ارتباط داريم يا ما واسط امام زمان بوده و وی را می‌بینیم.

 

وی با تأکید بر اینکه برای دوری از این آسیب‌ها باید تحصيل و تهذيب را پا به‌ پاي هم جلو ببريم و هوشيار باشيم، تصریح کرد: یک‌ وقتی گروهي كه در بين آن طلاب هم بودند، مريد معلمي شده بودند كه ادعاي ارتباط با امام زمان(عج) را داشت، این فرد کار خود را با استخاره شروع كرده بود و آن‌قدر درخواست داشت كه چند نفر را پاي تلفن گذاشته بود تا تلفن‌ها جواب بدهند، اگر كسي استخاره‌اش ردخور نداشت، دليل نمی‌شود كه مريد او شويم.

 

حجت‌الاسلام زرندی اظهار کرد: يكي ديگر هم در قم بود كه حتي از خارج كشور زنگ می‌زدند و استخاره می‌گرفتند، مخابرات با او قرارداد بسته بود و سود تلفن های وی به یک ميليارد تومان هم می‌رسید اما همين شخص در آخر آدم منحرفي شد.

 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از آسیب‌های تهدیدکننده طلاب و روحانیان فضای مجازی است، گفت: فضاي مجازي روز به‌ روز در حال گسترش بوده و نمی‌توان از آن كناره گرفت، ولي بايد براي استفاده از اين فضا، آمادگي لازم را در خود ايجاد كرده و در كنار درس و علم، تقوای خویش را هم تقویت کنیم.

 

حجت‌الاسلام زرندی با اشاره به اینکه خداوند در فضاي مجازي هم ما را می‌بیند، ادامه داد: يكي از روش هايي كه دشمن می‌تواند جوانان را تخريب كند، فضاي مجازي است؛ چرا که انسان احساس می‌کند هیچ‌کس او را نمی‌بیند در حالی‌ که خداوند بر همه اعمال ما ناظر است، همچنین باید توجه داشت که فضای مجازی وقت بسياري از انسان می‌گیرد.

 

وی خطاب به طلاب و روحانیان اضافه کرد: اگر می‌خواهیم وارد اين فضا شويم، بايد با برنامه وارد شده، نخست كاري كه داريم را يادداشت كنيم و سپس با نام خدا وارد شويم و اگر به خودمان مسلط نيستيم از آن استفاده نكنيم.

 

حجت‌الاسلام زرندی با اشاره به دیگر آسیب‌های تهدیدکننده طلاب و روحانیان، ادامه داد: طمع انسان را ذليل می‌کند، طمع همانند طوق بندگي است كه هميشه در گردن گناهكار است، مگر اينكه فرد طمع خود را كنار گذاشته و هر چه می‌خواهد از خداوند بخواهد؛ زیرا خداوند روزی دهنده اصلی است./9314/202/ب2

ارسال نظرات